Ja zuster, nee zuster
%
68

Ja zuster, nee zuster

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ja zuster, nee zuster

Moeite met waar je nou Ja zuster, nee zuster moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ja zuster, nee zuster

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

In het Rusthuis van Zuster Klivia is het allesbehalve rustig. Integendeel zelfs. Buurman Boordevol ergert zich mateloos aan het lawaai van zijn buren. Zo erg, dat hij Zuster Klivia regelmatig, maar tevergeefs, voor de rechter sleept. Als inbreker Gerrit ook zijn intrek neemt in het rusthuis, denkt Boordevol na een inbraak in zijn huis, dat hij nu echt een zaak heeft. Het ziet er niet goed uit voor Rusthuis Klivia. Totdat de ingenieur met een van zijn geniale uitvindingen de redder in nood blijkt te zijn. Maar voor hoelang?

Regisseur en acteurs

 • Pieter Kramer portrait

  Pieter Kramer

  Director

 • Loes Luca portait

  Loes Luca

  Nurse Klivia

 • Paul Kooij portrait

  Paul Kooij

  Neighbour Boordevol

 • Paul de Leeuw portait

  Paul de Leeuw

  Wouter

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Jet

 • Waldemar Torenstra portait

  Waldemar Torenstra

  Gerrit

 • Lennart Vader portrait

  Lennart Vader

  Bobby

 • Edo Brunner portait

  Edo Brunner

  Bertus

 • Beppe Costa portrait

  Beppe Costa

  Engineer

 • Frits Lambrechts portrait

  Frits Lambrechts

  Grandpa

Trailers

Ja zuster, nee zuster

Op zoek naar Ja zuster, nee zuster? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ja zuster, nee zuster streamen

Het streamen van movies als Ja zuster, nee zuster heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Ja zuster, nee zuster waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ja zuster, nee zuster dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ja zuster, nee zuster downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Ja zuster, nee zuster te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ja zuster, nee zuster torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ja zuster, nee zuster trailer

Weet je nog niet zeker of Ja zuster, nee zuster jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.