Ja zuster, nee zuster
%
68

Ja zuster, nee zuster

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ja zuster, nee zuster

Moeite met waar je nou Ja zuster, nee zuster moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ja zuster, nee zuster

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

In het Rusthuis van Zuster Klivia is het allesbehalve rustig. Integendeel zelfs. Buurman Boordevol ergert zich mateloos aan het lawaai van zijn buren. Zo erg, dat hij Zuster Klivia regelmatig, maar tevergeefs, voor de rechter sleept. Als inbreker Gerrit ook zijn intrek neemt in het rusthuis, denkt Boordevol na een inbraak in zijn huis, dat hij nu echt een zaak heeft. Het ziet er niet goed uit voor Rusthuis Klivia. Totdat de ingenieur met een van zijn geniale uitvindingen de redder in nood blijkt te zijn. Maar voor hoelang?

Regisseur en acteurs

 • Pieter Kramer portrait

  Pieter Kramer

  Director

 • Loes Luca portait

  Loes Luca

  Nurse Klivia

 • Paul Kooij portrait

  Paul Kooij

  Neighbour Boordevol

 • Paul de Leeuw portait

  Paul de Leeuw

  Wouter

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Jet

 • Waldemar Torenstra portait

  Waldemar Torenstra

  Gerrit

 • Lennart Vader portrait

  Lennart Vader

  Bobby

 • Edo Brunner portait

  Edo Brunner

  Bertus

 • Beppe Costa portrait

  Beppe Costa

  Engineer

 • Frits Lambrechts portrait

  Frits Lambrechts

  Grandpa

Trailers

Ja zuster, nee zuster

Ja zuster, nee zuster streamen

Ja zuster, nee zuster streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ja zuster, nee zuster downloaden

Zin om Ja zuster, nee zuster te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ja zuster, nee zuster te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ja zuster, nee zuster torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ja zuster, nee zuster makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ja zuster, nee zuster trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ja zuster, nee zuster jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.