Jersey Girl
%
62

Jersey Girl

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Jersey Girl

Moeite met waar je nou Jersey Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jersey Girl

Samenvatting

Ollie Trinke heeft het helemaal voor elkaar: hij heeft een topfunctie als PR-verantwoordelijke van belangrijke muzikale artiesten in New York, hij is getrouwd met Gertrude, de vrouw van zijn leven, en hun eerste kindje is op komst. Zijn perfecte leventje neemt een onverwachte wending wanneer Gertrude sterft bij de geboorte van hun dochter. Ollie kan de dood van zijn vrouw niet verwerken en al snel wordt de druk hem te veel. Hij verliest zijn baan en moet noodgedwongen weer bij zijn vader in New Jersey intrekken. Zeven jaar later wil hij opnieuw aan de slag gaan, maar dat verloopt moeilijker dan hij had verwacht. Met de hulp van de jonge videotheekbediende Maya probeert hij zijn leven opnieuw op de rails te krijgen...

Regisseur en acteurs

 • Kevin Smith portait

  Kevin Smith

  Director

 • Ben Affleck portait

  Ben Affleck

  Ollie Trinke

 • Raquel Castro portait

  Raquel Castro

  Gertie Trinke

 • Liv Tyler portait

  Liv Tyler

  Maya

 • Jennifer Lopez portait

  Jennifer Lopez

  Gertrude Steiney

 • George Carlin portait

  George Carlin

  Bart Trinke

 • Jennifer Schwalbach Smith portait

  Jennifer Schwalbach Smith

  Susan

 • Will Smith portait

  Will Smith

  Himself

 • Stephen Root portait

  Stephen Root

  Greenie

 • Mike Starr portait

  Mike Starr

  Block

 • Jason Biggs portait

  Jason Biggs

  Arthur Brickman

 • Harley Quinn Smith portait

  Harley Quinn Smith

  Tracy Colelli

 • Jason Lee portait

  Jason Lee

  PR Exec #1

 • Matt Damon portait

  Matt Damon

  PR Exec #2

 • Carol Florence portait

  Carol Florence

  Doctor #2

Trailers

Jersey Girl

Zin om Jersey Girl lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Jersey Girl te bekijken voor je op een rijtje.

Jersey Girl downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Jersey Girl downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Jersey Girl. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Jersey Girl er ook in SD heel goed uit.

Jersey Girl streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Jersey Girl net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Jersey Girl hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Jersey Girl helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Jersey Girl torrent

Denk je dat je om Jersey Girl te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Jersey Girl trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Jersey Girl de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.