Jheronimus Bosch, Touched by the Devil
%
65

Jheronimus Bosch, Touched by the Devil

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Jheronimus Bosch, Touched by the Devil

Moeite met waar je nou Jheronimus Bosch, Touched by the Devil moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jheronimus Bosch, Touched by the Devil

Samenvatting

In 2016 organiseert Het Noordbrabants Museum een grote tentoonstelling ter gelegenheid van de 500ste sterfdag van de middeleeuwse schilder Jheronimus Bosch. De film volgt het team van Bosch-experts dat, met het oog op deze tentoonstelling, het mysterie van alle 25 nog bestaande schilderijen van Bosch probeert te ontrafelen. Vier jaar lang reisde het team de wereld over om zijn schilderijen in musea als Museo Nacional del Prado en Musée du Louvre met röntgenfotografie en infraroodtechnieken in detail te onderzoeken. Voor het eerst in de geschiedenis krijgen we de kans door te dringen tot de onderste verflagen om zo een indruk te krijgen van het creatieve proces van de ‘duivelskunstenaar’. Maar het roept ook de vraag op of alle schilderijen wel echt door hem geschilderd zijn. Wat maakt een Bosch een Bosch? Tot welke bevindingen zal het onderzoek leiden?

Regisseur en acteurs

  • Pieter van Huystee portrait

    Pieter van Huystee

    Director

Trailers

Jheronimus Bosch, Touched by the Devil

Wil je Jheronimus Bosch, Touched by the Devil kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Jheronimus Bosch, Touched by the Devil streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Jheronimus Bosch, Touched by the Devil niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Jheronimus Bosch, Touched by the Devil zelfs gratis bekijken.

Jheronimus Bosch, Touched by the Devil downloaden

Wil je Jheronimus Bosch, Touched by the Devil ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Jheronimus Bosch, Touched by the Devil overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Jheronimus Bosch, Touched by the Devil torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Jheronimus Bosch, Touched by the Devil is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Jheronimus Bosch, Touched by the Devil trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Jheronimus Bosch, Touched by the Devil de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.