Jheronimus Bosch, Touched by the Devil
%
65

Jheronimus Bosch, Touched by the Devil

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Jheronimus Bosch, Touched by the Devil

Moeite met waar je nou Jheronimus Bosch, Touched by the Devil moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jheronimus Bosch, Touched by the Devil

Samenvatting

In 2016 organiseert Het Noordbrabants Museum een grote tentoonstelling ter gelegenheid van de 500ste sterfdag van de middeleeuwse schilder Jheronimus Bosch. De film volgt het team van Bosch-experts dat, met het oog op deze tentoonstelling, het mysterie van alle 25 nog bestaande schilderijen van Bosch probeert te ontrafelen. Vier jaar lang reisde het team de wereld over om zijn schilderijen in musea als Museo Nacional del Prado en Musée du Louvre met röntgenfotografie en infraroodtechnieken in detail te onderzoeken. Voor het eerst in de geschiedenis krijgen we de kans door te dringen tot de onderste verflagen om zo een indruk te krijgen van het creatieve proces van de ‘duivelskunstenaar’. Maar het roept ook de vraag op of alle schilderijen wel echt door hem geschilderd zijn. Wat maakt een Bosch een Bosch? Tot welke bevindingen zal het onderzoek leiden?

Regisseur en acteurs

  • Pieter van Huystee portrait

    Pieter van Huystee

    Director

Trailers

Jheronimus Bosch, Touched by the Devil

Veel gehoord over Jheronimus Bosch, Touched by the Devil en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Jheronimus Bosch, Touched by the Devil heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Jheronimus Bosch, Touched by the Devil streamen

Wil je Jheronimus Bosch, Touched by the Devil, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Jheronimus Bosch, Touched by the Devil zelfs gratis kijken.

Jheronimus Bosch, Touched by the Devil downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Jheronimus Bosch, Touched by the Devil ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Jheronimus Bosch, Touched by the Devil er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Jheronimus Bosch, Touched by the Devil torrent

Op zoek naar een torrent van Jheronimus Bosch, Touched by the Devil? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Jheronimus Bosch, Touched by the Devil te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Jheronimus Bosch, Touched by the Devil trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Jheronimus Bosch, Touched by the Devil. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.