Jim Button en de stad van de draken

Jim Button en de stad van de draken

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Jim Button en de stad van de draken

Moeite met waar je nou Jim Button en de stad van de draken moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jim Button en de stad van de draken

Bekijk nog 30 bronnen

Weten in welke bioscopen Jim Button en de stad van de draken draait?

Samenvatting

Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden? Gebaseerd op de bestseller Jim Knoop en Lucas de Machinist van de schrijver Michael Ende.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Gansel portrait

  Dennis Gansel

  Director

 • Panthero Toney portrait

  Panthero Toney

  Actor

 • Marc Boon portrait

  Marc Boon

  Actor

 • Lucas Dietens portrait

  Lucas Dietens

  Actor

 • Hein van Beem portrait

  Hein van Beem

  Actor

 • Frederique Despinosa portrait

  Frederique Despinosa

  Actor

 • Gaby Milder portrait

  Gaby Milder

  Actor

 • Maria ten Hoope-Verhoef Lindes portrait

  Maria ten Hoope-Verhoef Lindes

  Actor

Trailers

Jim Button en de stad van de draken

Benieuwd naar Jim Button en de stad van de draken? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Jim Button en de stad van de draken draait.

Jim Button en de stad van de draken in de bioscoop

Jim Button en de stad van de draken draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Jim Button en de stad van de draken.

Jim Button en de stad van de draken streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Jim Button en de stad van de draken te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Jim Button en de stad van de draken een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Jim Button en de stad van de draken zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Jim Button en de stad van de draken torrent

Op zoek naar een torrent van Jim Button en de stad van de draken? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Jim Button en de stad van de draken zonder zorgen.

Jim Button en de stad van de draken downloaden

Als Jim Button en de stad van de draken binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Jim Button en de stad van de draken trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Jim Button en de stad van de draken de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.