John Wick: Chapter 3 - Parabellum

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Bekijk de trailer

Kijk John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Moeite met waar je nou John Wick: Chapter 3 - Parabellum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Regisseur en acteurs

 • Chad Stahelski portait

  Chad Stahelski

  Director

 • Keanu Reeves portait

  Keanu Reeves

  John Wick

 • Common portait

  Common

  Cassian

 • Laurence Fishburne portait

  Laurence Fishburne

  The Bowler King

 • Hiroyuki Sanada portait

  Hiroyuki Sanada

  Actor

 • Ruby Rose portait

  Ruby Rose

  Ares

Trailers

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Zin om John Wick: Chapter 3 - Parabellum lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om John Wick: Chapter 3 - Parabellum te bekijken voor je op een rijtje.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je John Wick: Chapter 3 - Parabellum downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet John Wick: Chapter 3 - Parabellum er ook in SD heel goed uit.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je John Wick: Chapter 3 - Parabellum net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je John Wick: Chapter 3 - Parabellum hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je John Wick: Chapter 3 - Parabellum helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum torrent

Denk je dat je om John Wick: Chapter 3 - Parabellum te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of John Wick: Chapter 3 - Parabellum de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.