John Wick: Chapter 3 - Parabellum

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Moeite met waar je nou John Wick: Chapter 3 - Parabellum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Bekijk nog 107 bronnen

Weten in welke bioscopen John Wick: Chapter 3 - Parabellum draait?

Samenvatting

John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Regisseur en acteurs

 • Chad Stahelski portait

  Chad Stahelski

  Director

 • Keanu Reeves portait

  Keanu Reeves

  John Wick

 • Common portait

  Common

  Cassian

 • Laurence Fishburne portait

  Laurence Fishburne

  The Bowler King

 • Hiroyuki Sanada portait

  Hiroyuki Sanada

  Actor

 • Ruby Rose portait

  Ruby Rose

  Ares

Trailers

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Benieuwd naar John Wick: Chapter 3 - Parabellum? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar John Wick: Chapter 3 - Parabellum draait.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum in de bioscoop

John Wick: Chapter 3 - Parabellum draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor John Wick: Chapter 3 - Parabellum.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra John Wick: Chapter 3 - Parabellum te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat John Wick: Chapter 3 - Parabellum een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je John Wick: Chapter 3 - Parabellum zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum torrent

Op zoek naar een torrent van John Wick: Chapter 3 - Parabellum? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je John Wick: Chapter 3 - Parabellum zonder zorgen.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum downloaden

Als John Wick: Chapter 3 - Parabellum binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of John Wick: Chapter 3 - Parabellum de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.