John Wick
%
73

John Wick

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk John Wick

Moeite met waar je nou John Wick moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor John Wick

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

De vroegere huurmoordenaar John Wick leeft na de dood van zijn geliefde vrouw Helen alleen nog voor de hond Daisy die ze hem naliet. Wanneer hij door gangsters wordt overvallen en Daisy de dood vindt begint hij aan een genadeloze wraakactie.

Regisseur en acteurs

 • David Leitch portrait

  David Leitch

  Director

 • Chad Stahelski portrait

  Chad Stahelski

  Director

 • Keanu Reeves portrait

  Keanu Reeves

  Actor

 • Michael Nyqvist portrait

  Michael Nyqvist

  Actor

 • Ian McShane portrait

  Ian McShane

  Actor

 • Alfie Allen portrait

  Alfie Allen

  Actor

 • Adrianne Palicki portrait

  Adrianne Palicki

  Actor

 • Bridget Moynahan portrait

  Bridget Moynahan

  Actor

Trailers

John Wick

Op zoek naar John Wick? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

John Wick streamen

Het streamen van movies als John Wick heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als John Wick waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je John Wick dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

John Wick downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als John Wick te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

John Wick torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

John Wick trailer

Weet je nog niet zeker of John Wick jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.