John Wick
%
73

John Wick

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk John Wick

Moeite met waar je nou John Wick moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor John Wick

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

De vroegere huurmoordenaar John Wick leeft na de dood van zijn geliefde vrouw Helen alleen nog voor de hond Daisy die ze hem naliet. Wanneer hij door gangsters wordt overvallen en Daisy de dood vindt begint hij aan een genadeloze wraakactie.

Regisseur en acteurs

 • David Leitch portrait

  David Leitch

  Director

 • Chad Stahelski portrait

  Chad Stahelski

  Director

 • Keanu Reeves portrait

  Keanu Reeves

  Actor

 • Michael Nyqvist portrait

  Michael Nyqvist

  Actor

 • Ian McShane portrait

  Ian McShane

  Actor

 • Alfie Allen portrait

  Alfie Allen

  Actor

 • Adrianne Palicki portrait

  Adrianne Palicki

  Actor

 • Bridget Moynahan portrait

  Bridget Moynahan

  Actor

Trailers

John Wick

Veel gehoord over John Wick en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt John Wick heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

John Wick streamen

Wil je John Wick, de movie met Keanu Reeves, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je John Wick zelfs gratis kijken.

John Wick downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je John Wick ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet John Wick er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

John Wick torrent

Op zoek naar een torrent van John Wick? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van John Wick te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

John Wick trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van John Wick. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.