Journeyman
%
68

Journeyman

Nu kijken

Kijk Journeyman

Moeite met waar je nou Journeyman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Journeyman

Samenvatting

Matty Burton is wereldkampioen boksen en leidt een gelukkig leven met zijn vrouw Emma en hun dochter Mia. Hij heeft nog slechts een paar wedstrijden te gaan, voordat hij met pensioen gaat. Zo zal hij zijn titel nog moeten verdedigen tegenover de controversiële Andre Bryte. Na een wereldwedstrijd gaat Matty naar huis, waar hij instort door een vertraagde reactie op een verwoestende klap. Als hij ontwaakt uit zijn coma, blijkt hij niet meer de man te zijn die hij was. Terwijl hun omgeving ze in de steek dreigt te laten, werken Matty en Emma hard om hun oude leven weer terug te krijgen. Al snel blijkt dat dit niet zomaar zal gaan en de ware strijd nog moet beginnen.

Regisseur en acteurs

 • Paddy Considine portait

  Paddy Considine

  Director

 • Paddy Considine portait

  Paddy Considine

  Matty Burton

 • Jodie Whittaker portait

  Jodie Whittaker

  Emma Burton

 • Paul Popplewell portait

  Paul Popplewell

  Jackie

 • Tony Pitts portait

  Tony Pitts

  Richie

 • Anthony Welsh portait

  Anthony Welsh

  Andre Bryte

 • Steve Bunce portrait

  Steve Bunce

  Buncey

Journeyman

Op zoek naar Journeyman? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Journeyman streamen

Het streamen van movies als Journeyman heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Journeyman waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Journeyman dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Journeyman downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Journeyman te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Journeyman torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Journeyman trailer

Weet je nog niet zeker of Journeyman jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.