Journeyman
%
68

Journeyman

Nu kijken

Kijk Journeyman

Moeite met waar je nou Journeyman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Journeyman

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Matty Burton is wereldkampioen boksen en leidt een gelukkig leven met zijn vrouw Emma en hun dochter Mia. Hij heeft nog slechts een paar wedstrijden te gaan, voordat hij met pensioen gaat. Zo zal hij zijn titel nog moeten verdedigen tegenover de controversiële Andre Bryte. Na een wereldwedstrijd gaat Matty naar huis, waar hij instort door een vertraagde reactie op een verwoestende klap. Als hij ontwaakt uit zijn coma, blijkt hij niet meer de man te zijn die hij was. Terwijl hun omgeving ze in de steek dreigt te laten, werken Matty en Emma hard om hun oude leven weer terug te krijgen. Al snel blijkt dat dit niet zomaar zal gaan en de ware strijd nog moet beginnen.

Regisseur en acteurs

 • Paddy Considine portait

  Paddy Considine

  Director

 • Paddy Considine portait

  Paddy Considine

  Matty Burton

 • Jodie Whittaker portait

  Jodie Whittaker

  Emma Burton

 • Paul Popplewell portait

  Paul Popplewell

  Jackie

 • Tony Pitts portait

  Tony Pitts

  Richie

 • Anthony Welsh portait

  Anthony Welsh

  Andre Bryte

 • Steve Bunce portrait

  Steve Bunce

  Buncey

Journeyman

Wil je Journeyman kijken? De movie van Paddy Considine uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Journeyman op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Journeyman met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Journeyman downloaden

Het downloaden van Journeyman is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Journeyman ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Journeyman streamen

Het streamen van Journeyman heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Journeyman online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Journeyman kijkt. Ideaal!

Journeyman torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Journeyman. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Journeyman trailer

Bekijk eerst even de trailer van Journeyman voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.