Juf Roos is jarig

Juf Roos is jarig

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Juf Roos is jarig

Moeite met waar je nou Juf Roos is jarig moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Juf Roos is jarig

Bekijk nog 100 bronnen

Weten in welke bioscopen Juf Roos is jarig draait?

Samenvatting

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

Regisseur en acteurs

 • Jan-Willem Wit portrait

  Jan-Willem Wit

  Director

 • Melissa Drost portrait

  Melissa Drost

  Actor

 • Jörgen Scholtens portrait

  Jörgen Scholtens

  Actor

Trailers

Juf Roos is jarig

Benieuwd naar Juf Roos is jarig? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Juf Roos is jarig draait.

Juf Roos is jarig in de bioscoop

Juf Roos is jarig draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Juf Roos is jarig.

Juf Roos is jarig streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Juf Roos is jarig te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Juf Roos is jarig een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Juf Roos is jarig zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Juf Roos is jarig torrent

Op zoek naar een torrent van Juf Roos is jarig? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Juf Roos is jarig zonder zorgen.

Juf Roos is jarig downloaden

Als Juf Roos is jarig binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Juf Roos is jarig trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Juf Roos is jarig de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.