Jungle

Jungle

Nu kijken

Kijk Jungle

Moeite met waar je nou Jungle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jungle

Bekijk nog 6 bronnen

Weten in welke bioscopen Jungle draait?

Samenvatting

De jonge Yossi Ghinsberg (Daniel Radcliffe) jaagt een onwaarschijnlijke droom na door naar de mysterieuze diepten van het Amazone regenwoud af te reizen. Een jaar lang begeeft hij zich op de gebaande paden, totdat hij samen met twee nieuwe mede-avonturiers de duistere en charismatische gids Karl ontmoet. Ze volgen hem de jungle in en wat begint als een droom avontuur, escaleert al snel tot een ontzagwekkende psychologische test waar Yossi's geloof en kracht op de proef worden gesteld. Jungle is gebaseerd op de internationale bestseller van Yossi Ghinsberg en vertelt het waargebeurde verhaal over overleven tegen alle verwachtingen in.

Jungle

Benieuwd naar Jungle? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Jungle draait.

Jungle in de bioscoop

Jungle draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Jungle.

Jungle streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Jungle te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Jungle een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Jungle zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Jungle torrent

Op zoek naar een torrent van Jungle? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Jungle zonder zorgen.

Jungle downloaden

Als Jungle binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Jungle trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Jungle de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.