Juno
%
75

Juno

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Juno

Moeite met waar je nou Juno moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Juno

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Terwijl de meeste klasgenoten van de 16-jarige Juno zich bezighouden met winkelen, heeft de welbespraakte tiener de komende 9 maanden andere zaken voor de boeg. Ze is immers na een vrijpartij met haar nonchalante klasgenoot Bleeker zwanger geraakt. Juno is te jong om het kind zelf op te voeden en gaat met haar ouders en haar beste vriendin Leah op zoek naar de ideale adoptieouders. Zo komt ze bij Mark en Vanessa terecht, een welgesteld jong koppel met een onvervulde kinderwens.

Regisseur en acteurs

 • Jason Reitman portrait

  Jason Reitman

  director

 • Diablo Cody portrait

  Diablo Cody

  director

 • Daniel Clark portrait

  Daniel Clark

  actor

 • Rainn Wilson portrait

  Rainn Wilson

  actor

 • Eileen Pedde portrait

  Eileen Pedde

  actor

 • Olivia Thirlby portrait

  Olivia Thirlby

  actor

 • J.K. Simmons portrait

  J.K. Simmons

  actor

 • Allison Janney portrait

  Allison Janney

  actor

 • Jason Bateman portrait

  Jason Bateman

  actor

 • Jennifer Garner portrait

  Jennifer Garner

  actor

 • Michael Cera portrait

  Michael Cera

  actor

 • Ellen Page portrait

  Ellen Page

  actor

Trailers

Juno

Zin om Juno lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Juno te bekijken voor je op een rijtje.

Juno downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Juno downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Juno. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Juno er ook in SD heel goed uit.

Juno streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Juno net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Juno hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Juno helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Juno torrent

Denk je dat je om Juno te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Juno trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Juno de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.