Ôtez-moi d'un doute
%
66

Ôtez-moi d'un doute

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ôtez-moi d'un doute

Moeite met waar je nou Ôtez-moi d'un doute moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ôtez-moi d'un doute

Samenvatting

Franse mijnwerker Erwan is geschokt als hij erachter komt dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn echte vader is. Hij begint een zoektocht en vindt zijn vader Joseph, een excentrieke oude man met wie hij al snel een band vormt. Precies op het moment dat er weer rust in zijn leven terug lijkt te keren, komt hij de ongrijpbare Anna tegen.

Regisseur en acteurs

 • Carine Tardieu portrait

  Carine Tardieu

  Director

 • François Damiens portait

  François Damiens

  Erwan

 • Cécile de France portait

  Cécile de France

  Anna

 • Alice de Lencquesaing portait

  Alice de Lencquesaing

  Actor

 • André Wilms portait

  André Wilms

  Actor

 • Guy Marchand portait

  Guy Marchand

  Actor

 • Estéban portrait

  Estéban

  Actor

 • Perrette Souplex portait

  Perrette Souplex

  Actor

 • Aylin Mikaelian portrait

  Aylin Mikaelian

  Actor

Trailers

Ôtez-moi d'un doute

Ôtez-moi d'un doute streamen

Ôtez-moi d'un doute streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ôtez-moi d'un doute downloaden

Zin om Ôtez-moi d'un doute te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ôtez-moi d'un doute te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ôtez-moi d'un doute torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ôtez-moi d'un doute makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ôtez-moi d'un doute trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ôtez-moi d'un doute jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.