Ôtez-moi d'un doute
%
66

Ôtez-moi d'un doute

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ôtez-moi d'un doute

Moeite met waar je nou Ôtez-moi d'un doute moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ôtez-moi d'un doute

Samenvatting

Franse mijnwerker Erwan is geschokt als hij erachter komt dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn echte vader is. Hij begint een zoektocht en vindt zijn vader Joseph, een excentrieke oude man met wie hij al snel een band vormt. Precies op het moment dat er weer rust in zijn leven terug lijkt te keren, komt hij de ongrijpbare Anna tegen.

Regisseur en acteurs

 • Carine Tardieu portrait

  Carine Tardieu

  Director

 • François Damiens portait

  François Damiens

  Erwan

 • Cécile de France portait

  Cécile de France

  Anna

 • Alice de Lencquesaing portait

  Alice de Lencquesaing

  Actor

 • André Wilms portait

  André Wilms

  Actor

 • Guy Marchand portait

  Guy Marchand

  Actor

 • Estéban portrait

  Estéban

  Actor

 • Perrette Souplex portait

  Perrette Souplex

  Actor

 • Aylin Mikaelian portrait

  Aylin Mikaelian

  Actor

Trailers

Ôtez-moi d'un doute

Wil je Ôtez-moi d'un doute kijken? De movie van Carine Tardieu uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ôtez-moi d'un doute op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ôtez-moi d'un doute met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ôtez-moi d'un doute downloaden

Het downloaden van Ôtez-moi d'un doute is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ôtez-moi d'un doute ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ôtez-moi d'un doute streamen

Het streamen van Ôtez-moi d'un doute heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ôtez-moi d'un doute online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ôtez-moi d'un doute kijkt. Ideaal!

Ôtez-moi d'un doute torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ôtez-moi d'un doute. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ôtez-moi d'un doute trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ôtez-moi d'un doute voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.