Continuer

Continuer

Bekijk de trailer

Kijk Continuer

Moeite met waar je nou Continuer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Gescheiden moeder Sybille kijkt machteloos toe terwijl haar tienerzoon Samuel de ene verkeerde beslissing na de ander neemt. Ondertussen worstelt ze met haar eigen problemen. In de hoop beide levens een positieve wending te kunnen geven, besluit ze haar zoon enkele maanden mee te nemen op reis door Kirgizië. Samen met hun twee paarden trekken ze de bergen in waar ze geconfronteerd worden met de indrukwekkende natuur, de lokale bevolking en hun eigen kwetsbare relatie.

Regisseur en acteurs

 • Joachim Lafosse portrait

  Joachim Lafosse

  Director

 • Virginie Efira portait

  Virginie Efira

  Sybille

 • Kacey Mottet Klein portait

  Kacey Mottet Klein

  Samuel

Trailers

Continuer

Wil je Continuer kijken? De movie van Joachim Lafosse uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Continuer op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Continuer met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Continuer downloaden

Het downloaden van Continuer is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Continuer ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Continuer streamen

Het streamen van Continuer heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Continuer online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Continuer kijkt. Ideaal!

Continuer torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Continuer. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Continuer trailer

Bekijk eerst even de trailer van Continuer voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.