Continuer

Continuer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Continuer

Moeite met waar je nou Continuer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Continuer

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Continuer draait?

Samenvatting

Gescheiden moeder Sybille kijkt machteloos toe terwijl haar tienerzoon Samuel de ene verkeerde beslissing na de ander neemt. Ondertussen worstelt ze met haar eigen problemen. In de hoop beide levens een positieve wending te kunnen geven, besluit ze haar zoon enkele maanden mee te nemen op reis door Kirgizië. Samen met hun twee paarden trekken ze de bergen in waar ze geconfronteerd worden met de indrukwekkende natuur, de lokale bevolking en hun eigen kwetsbare relatie.

Regisseur en acteurs

 • Joachim Lafosse portrait

  Joachim Lafosse

  Director

 • Virginie Efira portait

  Virginie Efira

  Sybille

 • Kacey Mottet Klein portait

  Kacey Mottet Klein

  Samuel

Trailers

Continuer

Benieuwd naar Continuer? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Continuer draait.

Continuer in de bioscoop

Continuer draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Continuer.

Continuer streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Continuer te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Continuer een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Continuer zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Continuer torrent

Op zoek naar een torrent van Continuer? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Continuer zonder zorgen.

Continuer downloaden

Als Continuer binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Continuer trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Continuer de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.