Kick-Ass
%
77

Kick-Ass

Nu kijken

Kijk Kick-Ass

Moeite met waar je nou Kick-Ass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Kick-Ass

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

"Kick-Ass" vertelt het verhaal van Dave Lizewski. Dave is een sul op de middelbare school, heeft weinig vrienden, leeft alleen met zijn vader en is een enorme fan van stripboeken. Op een dag besluit hij dat hij een superheld wil worden, net als in een van zijn stripboeken. Probleem is echter dat hij geen superkrachten heeft en gedoemd lijkt om te mislukken. Zijn zelfgemaakte pak en bravoure kunnen daarom niet voorkomen dat hij in zijn eerste confrontaties met echte criminelen een flink pak slaag krijgt. Op zijn pad ontmoet hij echter enkele medestanders, waaronder de 11-jarige zwaardvechtster Hit-Girl, haar vader Big Daddy en de mysterieuze Red Mist.

Regisseur en acteurs

 • Matthew Vaughn portrait

  Matthew Vaughn

  Director

 • Aaron Johnson portrait

  Aaron Johnson

  Actor

 • Christopher Mintz-Plasse portrait

  Christopher Mintz-Plasse

  Actor

 • Nicolas Cage portrait

  Nicolas Cage

  Actor

 • Mark Strong portrait

  Mark Strong

  Actor

 • Chloe Moretz portrait

  Chloe Moretz

  Actor

Kick-Ass

Wil je Kick-Ass kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Kick-Ass streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Kick-Ass niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Kick-Ass zelfs gratis bekijken.

Kick-Ass downloaden

Wil je Kick-Ass ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Kick-Ass overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Kick-Ass torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Kick-Ass is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Kick-Ass trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Kick-Ass de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.