Kick-Ass
%
77

Kick-Ass

Nu kijken

Kijk Kick-Ass

Moeite met waar je nou Kick-Ass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Kick-Ass

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Inspired by comic books, high school student Dave Lizewski transforms himself into a masked crime-fighter and becomes an Internet sensation.

Regisseur en acteurs

 • Matthew Vaughn portrait

  Matthew Vaughn

  Director

 • Aaron Johnson portrait

  Aaron Johnson

  Actor

 • Christopher Mintz-Plasse portrait

  Christopher Mintz-Plasse

  Actor

 • Nicolas Cage portrait

  Nicolas Cage

  Actor

 • Mark Strong portrait

  Mark Strong

  Actor

 • Chloe Moretz portrait

  Chloe Moretz

  Actor

Kick-Ass

Kick-Ass streamen

Kick-Ass streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Kick-Ass downloaden

Zin om Kick-Ass te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Kick-Ass te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Kick-Ass torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Kick-Ass makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Kick-Ass trailer

Wil je er zeker van zijn dat Kick-Ass jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.