Kirikou en de mannen en de vrouwen
%
65

Kirikou en de mannen en de vrouwen

Nu kijken

Kijk Kirikou en de mannen en de vrouwen

Moeite met waar je nou Kirikou en de mannen en de vrouwen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Kirikou en de mannen en de vrouwen

Samenvatting

In een dorpje in Afrika vertelt een grootvader in zijn blauwe grot een reeks nieuwe verhalen over de kleine maar slimme held Kirikou. Hij vertelt hoe Kirikou moedig een vrouw te hulp schoot wiens dak volledig vernietigd was door de boze heks Karaba; of over hoe Kirikou de mopperende dorpsoudste terugvond die verdwaald was op de savanne. Zo zijn er nog tal van mooie herinneringen hoe Kirikou de mensen van zijn dorp te hulp schoot

Regisseur en acteurs

 • Michel Ocelot portait

  Michel Ocelot

  Director

 • Romann Berrux portrait

  Romann Berrux

  Kirikou

 • Awa Sene Sarr portait

  Awa Sene Sarr

  Karaba

Kirikou en de mannen en de vrouwen

Op zoek naar Kirikou en de mannen en de vrouwen? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Kirikou en de mannen en de vrouwen streamen

Het streamen van movies als Kirikou en de mannen en de vrouwen heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Kirikou en de mannen en de vrouwen waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Kirikou en de mannen en de vrouwen dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Kirikou en de mannen en de vrouwen downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Kirikou en de mannen en de vrouwen te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Kirikou en de mannen en de vrouwen torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Kirikou en de mannen en de vrouwen trailer

Weet je nog niet zeker of Kirikou en de mannen en de vrouwen jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.