Kirikou en de mannen en de vrouwen
%
65

Kirikou en de mannen en de vrouwen

Nu kijken

Kijk Kirikou en de mannen en de vrouwen

Moeite met waar je nou Kirikou en de mannen en de vrouwen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Kirikou en de mannen en de vrouwen

Samenvatting

In een dorpje in Afrika vertelt een grootvader in zijn blauwe grot een reeks nieuwe verhalen over de kleine maar slimme held Kirikou. Hij vertelt hoe Kirikou moedig een vrouw te hulp schoot wiens dak volledig vernietigd was door de boze heks Karaba; of over hoe Kirikou de mopperende dorpsoudste terugvond die verdwaald was op de savanne. Zo zijn er nog tal van mooie herinneringen hoe Kirikou de mensen van zijn dorp te hulp schoot

Regisseur en acteurs

 • Michel Ocelot portait

  Michel Ocelot

  Director

 • Romann Berrux portrait

  Romann Berrux

  Kirikou

 • Awa Sene Sarr portait

  Awa Sene Sarr

  Karaba

Kirikou en de mannen en de vrouwen

Benieuwd naar Kirikou en de mannen en de vrouwen? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Kirikou en de mannen en de vrouwen kunt bekijken.

Kirikou en de mannen en de vrouwen streamen

Wil je Kirikou en de mannen en de vrouwen streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Kirikou en de mannen en de vrouwen gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Kirikou en de mannen en de vrouwen downloaden

movies als Kirikou en de mannen en de vrouwen kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Kirikou en de mannen en de vrouwen. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Kirikou en de mannen en de vrouwen. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Kirikou en de mannen en de vrouwen torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Kirikou en de mannen en de vrouwen te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Kirikou en de mannen en de vrouwen trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Kirikou en de mannen en de vrouwen je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!