Knight Squad
%
30

Knight Squad

Nu kijken

Kijk Knight Squad

Moeite met waar je nou Knight Squad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Knight Squad

Samenvatting

Two mismatched students at a magical school for knights in training form an unlikely alliance to protect each other’s secret and pursue their dreams.

Regisseur en acteurs

 • Owen Joyner portait

  Owen Joyner

  Arc

 • Daniella Perkins portait

  Daniella Perkins

  Ciara

 • Amarr M. Wooten portait

  Amarr M. Wooten

  Warwick

 • Lexi DiBenedetto portait

  Lexi DiBenedetto

  Prudence

 • Lilimar portait

  Lilimar

  Sage

 • Kelly Perine portait

  Kelly Perine

  Sir Gareth

 • Savannah May portrait

  Savannah May

  Buttercup

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Knight Squad

Knight Squad streamen

Knight Squad streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Knight Squad downloaden

Zin om Knight Squad te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Knight Squad te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Knight Squad torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Knight Squad makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Knight Squad trailer

Wil je er zeker van zijn dat Knight Squad jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.