Klara en de gekke koeien

Klara en de gekke koeien

Bekijk de trailer

Kijk Klara en de gekke koeien

Moeite met waar je nou Klara en de gekke koeien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara die maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden?

Regisseur en acteurs

 • Lise Osvoll portait

  Lise Osvoll

  Director

 • Henriette Faye-Schjøll portait

  Henriette Faye-Schjøll

  Klara (voice)

 • Fridtjov Såheim portait

  Fridtjov Såheim

  Mosk (voice)

 • Bjarte Tjøstheim portait

  Bjarte Tjøstheim

  Fobetron (voice)

 • Jan Martin Johnsen portait

  Jan Martin Johnsen

  Bærnt (voice)

 • Mats Eldøen portait

  Mats Eldøen

  Gaute (voice)

 • Sigrid Bonde Tusvik portait

  Sigrid Bonde Tusvik

  Kari (voice)

 • Marit Andreassen portait

  Marit Andreassen

  Chickolina (voice)

 • Charlotte Frogner portait

  Charlotte Frogner

  Pauline (voice)

 • Oda Osvoll Avatsmark portrait

  Oda Osvoll Avatsmark

  Rosa (voice)

 • Solveig Kloppen portait

  Solveig Kloppen

  Narrator (voice)

 • Stig J. Haugen portrait

  Stig J. Haugen

  Zebrabror 1 (voice)

 • Arif Salum portait

  Arif Salum

  Zebrabror 2 (voice)

Trailers

Klara en de gekke koeien

Op zoek naar Klara en de gekke koeien? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Klara en de gekke koeien streamen

Het streamen van movies als Klara en de gekke koeien heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Klara en de gekke koeien waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Klara en de gekke koeien dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Klara en de gekke koeien downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Klara en de gekke koeien te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Klara en de gekke koeien torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Klara en de gekke koeien trailer

Weet je nog niet zeker of Klara en de gekke koeien jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.