Klara en de gekke koeien

Klara en de gekke koeien

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Klara en de gekke koeien

Moeite met waar je nou Klara en de gekke koeien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Klara en de gekke koeien

Bekijk nog 125 bronnen

Weten in welke bioscopen Klara en de gekke koeien draait?

Samenvatting

Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara die maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden?

Regisseur en acteurs

 • Lise Osvoll portait

  Lise Osvoll

  Director

 • Henriette Faye-Schjøll portait

  Henriette Faye-Schjøll

  Klara (voice)

 • Fridtjov Såheim portait

  Fridtjov Såheim

  Mosk (voice)

 • Bjarte Tjøstheim portait

  Bjarte Tjøstheim

  Fobetron (voice)

 • Jan Martin Johnsen portait

  Jan Martin Johnsen

  Bærnt (voice)

 • Mats Eldøen portait

  Mats Eldøen

  Gaute (voice)

 • Sigrid Bonde Tusvik portait

  Sigrid Bonde Tusvik

  Kari (voice)

 • Marit Andreassen portait

  Marit Andreassen

  Chickolina (voice)

 • Charlotte Frogner portait

  Charlotte Frogner

  Pauline (voice)

 • Oda Osvoll Avatsmark portrait

  Oda Osvoll Avatsmark

  Rosa (voice)

 • Solveig Kloppen portait

  Solveig Kloppen

  Narrator (voice)

 • Stig J. Haugen portrait

  Stig J. Haugen

  Zebrabror 1 (voice)

 • Arif Salum portait

  Arif Salum

  Zebrabror 2 (voice)

Trailers

Klara en de gekke koeien

Benieuwd naar Klara en de gekke koeien? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Klara en de gekke koeien draait.

Klara en de gekke koeien in de bioscoop

Klara en de gekke koeien draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Klara en de gekke koeien.

Klara en de gekke koeien streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Klara en de gekke koeien te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Klara en de gekke koeien een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Klara en de gekke koeien zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Klara en de gekke koeien torrent

Op zoek naar een torrent van Klara en de gekke koeien? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Klara en de gekke koeien zonder zorgen.

Klara en de gekke koeien downloaden

Als Klara en de gekke koeien binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Klara en de gekke koeien trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Klara en de gekke koeien de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.