L for Leisure
%
63

L for Leisure

Nu kijken

Kijk L for Leisure

Moeite met waar je nou L for Leisure moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L for Leisure

Samenvatting

A dreamy, ironic comedy about a generation of hedonistic students in the 1990s. Their favourite activity: talking endlessly. During a series of vacation days filled with sun-drenched naps, squabbling, waterskiing competitions and love-making, the amateur actors discuss their concerns in dry dialogues. For instance, semi-intellectual reflections on the end of time and how Michael Jordan plays basketball.

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

L for Leisure

Zin om L for Leisure lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om L for Leisure te bekijken voor je op een rijtje.

L for Leisure downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je L for Leisure downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van L for Leisure. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet L for Leisure er ook in SD heel goed uit.

L for Leisure streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je L for Leisure net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je L for Leisure hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je L for Leisure helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

L for Leisure torrent

Denk je dat je om L for Leisure te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

L for Leisure trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of L for Leisure de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.