LA 92: The Riots
%
82

LA 92: The Riots

Nu kijken

Kijk LA 92: The Riots

Moeite met waar je nou LA 92: The Riots moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor LA 92: The Riots

Samenvatting

Twenty-five years after the verdict in the Rodney King trial sparked several days of protests, violence and looting in Los Angeles, LA 92 immerses viewers in that tumultuous period through stunning and rarely seen archival footage.

Regisseur en acteurs

 • T.J. Martin portait

  T.J. Martin

  Director

 • Daniel Lindsay portrait

  Daniel Lindsay

  Director

 • Rodney King portrait

  Rodney King

  Himself (Archive Footage)

 • Tom Brokaw portait

  Tom Brokaw

  Himself (Archive Footage)

 • George H. W. Bush portait

  George H. W. Bush

  Himself (Archive Footage)

 • Bill Clinton portait

  Bill Clinton

  Himself (Archive Footage)

 • Ted Koppel portrait

  Ted Koppel

  Himself (Archive Footage)

 • Edward James Olmos portait

  Edward James Olmos

  Himself (Archive Footage)

 • Maxine Waters portrait

  Maxine Waters

  Herself (Archive Footage)

LA 92: The Riots

Benieuwd naar LA 92: The Riots? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als LA 92: The Riots kunt bekijken.

LA 92: The Riots streamen

Wil je LA 92: The Riots streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je LA 92: The Riots gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

LA 92: The Riots downloaden

movies als LA 92: The Riots kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar LA 92: The Riots. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van LA 92: The Riots. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

LA 92: The Riots torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om LA 92: The Riots te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

LA 92: The Riots trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of LA 92: The Riots je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!