LA 92: The Riots
%
82

LA 92: The Riots

Nu kijken

Kijk LA 92: The Riots

Moeite met waar je nou LA 92: The Riots moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor LA 92: The Riots

Samenvatting

Twenty-five years after the verdict in the Rodney King trial sparked several days of protests, violence and looting in Los Angeles, LA 92 immerses viewers in that tumultuous period through stunning and rarely seen archival footage.

Regisseur en acteurs

 • T.J. Martin portait

  T.J. Martin

  Director

 • Daniel Lindsay portrait

  Daniel Lindsay

  Director

 • Rodney King portrait

  Rodney King

  Himself (Archive Footage)

 • Tom Brokaw portait

  Tom Brokaw

  Himself (Archive Footage)

 • George H. W. Bush portait

  George H. W. Bush

  Himself (Archive Footage)

 • Bill Clinton portait

  Bill Clinton

  Himself (Archive Footage)

 • Ted Koppel portrait

  Ted Koppel

  Himself (Archive Footage)

 • Edward James Olmos portait

  Edward James Olmos

  Himself (Archive Footage)

 • Maxine Waters portrait

  Maxine Waters

  Herself (Archive Footage)

LA 92: The Riots

Op zoek naar LA 92: The Riots? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

LA 92: The Riots streamen

Het streamen van movies als LA 92: The Riots heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als LA 92: The Riots waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je LA 92: The Riots dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

LA 92: The Riots downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als LA 92: The Riots te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

LA 92: The Riots torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

LA 92: The Riots trailer

Weet je nog niet zeker of LA 92: The Riots jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.