La Bande A Picasso
%
53

La Bande A Picasso

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La Bande A Picasso

Moeite met waar je nou La Bande A Picasso moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La Bande A Picasso

Samenvatting

In 1904 woont de jonge Pablo Picasso in Parijs waar hij een atelier deelt met George Braque. Om hem heen heeft zich een groepje kunstenaars gevormd. Hun doel: de artistieke oude garde van hun voetstuk af te halen. Naast Picasso zat hierin schrijver Guillaume Apollinaire, dichter Max Jacob, Fernande Olivier (Picasso's partner en muze) en Gery Pieret, ook bekend als de Baron, een losbandig heerschap. Picasso ontwikkelt in deze periode langzaam zijn kubistische stijl. Het groepje is onderwijl vooral bezig met het ritselen van voorschotten bij hun beschermheer Leo Stein voor de werken van Picasso. Tijdens een bezoek aan het Louvre, waar ze veel tijd doorbrengen om te discussiëren over kunst, laat de Baron zien hoe makkelijk het is een aantal Iberische bustes te ontvreemden. Hij geeft deze aan Picasso, voor wie ze één van de inspiratiebronnen zullen zijn voor zijn kubistische schilderij "Les Demoiselles d'Avignon". Korte tijd later wordt de wereld opgeschrikt door het nieuws dat de Mona Lisa is gestolen uit het Louvre. Eerst reageren de kunstvrienden lacherig op op dit bericht, maar dan begint tot hen door te dringen dat ze wel eens zelf verdacht kunnen worden. Bezit Picasso immers niet zelf roofkunst uit het Louvre?

Regisseur en acteurs

 • Fernando Colomo portait

  Fernando Colomo

  Director

 • Louise Monot portait

  Louise Monot

  Marie Laurencin

 • Stanley Weber portait

  Stanley Weber

  George Braque

 • Raphaëlle Agogué portait

  Raphaëlle Agogué

  Fernande Olivier

 • Thomas Jouannet portait

  Thomas Jouannet

  Henri-Pierre Roché

 • Jordi Vilches portait

  Jordi Vilches

  Manolo Hugué

 • Alexis Michalik portait

  Alexis Michalik

  Barón

 • Tony Gaultier portait

  Tony Gaultier

  Henry Matisse

 • Lionel Abelanski portait

  Lionel Abelanski

  Max Jacob

Trailers

La Bande A Picasso

Op zoek naar La Bande A Picasso? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

La Bande A Picasso streamen

Het streamen van movies als La Bande A Picasso heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als La Bande A Picasso waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je La Bande A Picasso dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

La Bande A Picasso downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als La Bande A Picasso te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

La Bande A Picasso torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

La Bande A Picasso trailer

Weet je nog niet zeker of La Bande A Picasso jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.