La Bande A Picasso
%
53

La Bande A Picasso

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La Bande A Picasso

Moeite met waar je nou La Bande A Picasso moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La Bande A Picasso

Samenvatting

In 1904 woont de jonge Pablo Picasso in Parijs waar hij een atelier deelt met George Braque. Om hem heen heeft zich een groepje kunstenaars gevormd. Hun doel: de artistieke oude garde van hun voetstuk af te halen. Naast Picasso zat hierin schrijver Guillaume Apollinaire, dichter Max Jacob, Fernande Olivier (Picasso's partner en muze) en Gery Pieret, ook bekend als de Baron, een losbandig heerschap. Picasso ontwikkelt in deze periode langzaam zijn kubistische stijl. Het groepje is onderwijl vooral bezig met het ritselen van voorschotten bij hun beschermheer Leo Stein voor de werken van Picasso. Tijdens een bezoek aan het Louvre, waar ze veel tijd doorbrengen om te discussiëren over kunst, laat de Baron zien hoe makkelijk het is een aantal Iberische bustes te ontvreemden. Hij geeft deze aan Picasso, voor wie ze één van de inspiratiebronnen zullen zijn voor zijn kubistische schilderij "Les Demoiselles d'Avignon". Korte tijd later wordt de wereld opgeschrikt door het nieuws dat de Mona Lisa is gestolen uit het Louvre. Eerst reageren de kunstvrienden lacherig op op dit bericht, maar dan begint tot hen door te dringen dat ze wel eens zelf verdacht kunnen worden. Bezit Picasso immers niet zelf roofkunst uit het Louvre?

Regisseur en acteurs

 • Fernando Colomo portait

  Fernando Colomo

  Director

 • Louise Monot portait

  Louise Monot

  Marie Laurencin

 • Stanley Weber portait

  Stanley Weber

  George Braque

 • Raphaëlle Agogué portait

  Raphaëlle Agogué

  Fernande Olivier

 • Thomas Jouannet portait

  Thomas Jouannet

  Henri-Pierre Roché

 • Jordi Vilches portait

  Jordi Vilches

  Manolo Hugué

 • Alexis Michalik portait

  Alexis Michalik

  Barón

 • Tony Gaultier portait

  Tony Gaultier

  Henry Matisse

 • Lionel Abelanski portait

  Lionel Abelanski

  Max Jacob

Trailers

La Bande A Picasso

Wil je La Bande A Picasso kijken? De movie van Fernando Colomo uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om La Bande A Picasso op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om La Bande A Picasso met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

La Bande A Picasso downloaden

Het downloaden van La Bande A Picasso is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je La Bande A Picasso ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

La Bande A Picasso streamen

Het streamen van La Bande A Picasso heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je La Bande A Picasso online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar La Bande A Picasso kijkt. Ideaal!

La Bande A Picasso torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van La Bande A Picasso. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

La Bande A Picasso trailer

Bekijk eerst even de trailer van La Bande A Picasso voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.