Mektoub, My Love: Canto Uno

Mektoub, My Love: Canto Uno

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mektoub, My Love: Canto Uno

Moeite met waar je nou Mektoub, My Love: Canto Uno moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mektoub, My Love: Canto Uno

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Het is 1994. Amin hoopt als scenarioschrijver een bestaan op te kunnen bouwen in Parijs. Maar in de zomer keert hij terug naar Sète in het zuiden van Frankrijk om vakantie te vieren met zijn familie en jeugdvrienden. In het gezelschap van zijn neef Tony en beste vriendin Ophélie slijten ze de dagen in het Tunesische restaurant van de familie, de kroegen in de buurt en op het strand waar de vakantievierende meisjes te vinden zijn. Vakantieliefdes, drank en hormonen stuwen de dagen voort.

Regisseur en acteurs

  • Abdellatif Kechiche portait

    Abdellatif Kechiche

    Director

  • Gérard Depardieu portait

    Gérard Depardieu

    Actor

Trailers

Mektoub, My Love: Canto Uno

Mektoub, My Love: Canto Uno streamen

Mektoub, My Love: Canto Uno streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Mektoub, My Love: Canto Uno downloaden

Zin om Mektoub, My Love: Canto Uno te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Mektoub, My Love: Canto Uno te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Mektoub, My Love: Canto Uno torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Mektoub, My Love: Canto Uno makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Mektoub, My Love: Canto Uno trailer

Wil je er zeker van zijn dat Mektoub, My Love: Canto Uno jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.