La cérémonie
%
74

La cérémonie

Kijk La cérémonie

Moeite met waar je nou La cérémonie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 11-07-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Goed doortimmerde thriller volgt de huishoudster van een rijke Franse kunsthandelaar en zijn gezin in Bretagne, die een duister geheim uit het verleden verborgen wil houden. Ze sluit vriendschap met een opstandige postbeambte (Isabelle Huppert) die ook zo haar verborgen kanten heeft. Jeanne stookt Sophie op om in opstand te komen tegen haar werkgevers, waarna de spanning steeds hoger op loopt. Volgens Chabrol was de film bedoeld als 'een marxistische film over de klassenstrijd'. Gebaseerd op het misdaadverhaal A Judgement in Stone van de Britse schrijfster Ruth Rendell. Sandrine Bonnaire en Huppert ontvingen voor hun acteerprestaties een gedeelde Zilveren Leeuw op het filmfestival in Venetië.

Regisseur en acteurs

 • Claude Chabrol portait

  Claude Chabrol

  Director

 • Sandrine Bonnaire portait

  Sandrine Bonnaire

  Sophie

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Jeanne

 • Jean-Pierre Cassel portait

  Jean-Pierre Cassel

  Georges Lelievre

 • Jacqueline Bisset portait

  Jacqueline Bisset

  Catherine Lelievre

 • Virginie Ledoyen portait

  Virginie Ledoyen

  Melinda

 • Valentin Merlet portait

  Valentin Merlet

  Gilles

 • Julien Rochefort portait

  Julien Rochefort

  Jeremie

 • Dominique Frot portait

  Dominique Frot

  Madame Lantier

 • Jean-François Perrier portait

  Jean-François Perrier

  Priester

La cérémonie

Wil je La cérémonie kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

La cérémonie streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je La cérémonie niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je La cérémonie zelfs gratis bekijken.

La cérémonie downloaden

Wil je La cérémonie ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je La cérémonie overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

La cérémonie torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van La cérémonie is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

La cérémonie trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of La cérémonie de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.