La cérémonie
%
74

La cérémonie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La cérémonie

Moeite met waar je nou La cérémonie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La cérémonie

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen La cérémonie draait?

Samenvatting

Misdaaddrama van Claude Chabrol, naar de roman A Judgment in Stone van Ruth Rendell. De film werd genomineerd voor zes Césars en won er uiteindelijk één. In 1996 viel de film nog in de prijzen op de filmfestivals van Toronto en Venetië.

Regisseur en acteurs

 • Claude Chabrol portait

  Claude Chabrol

  Director

 • Sandrine Bonnaire portait

  Sandrine Bonnaire

  Sophie

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Jeanne

 • Jean-Pierre Cassel portait

  Jean-Pierre Cassel

  Georges Lelievre

 • Jacqueline Bisset portait

  Jacqueline Bisset

  Catherine Lelievre

 • Virginie Ledoyen portait

  Virginie Ledoyen

  Melinda

 • Valentin Merlet portait

  Valentin Merlet

  Gilles

 • Julien Rochefort portait

  Julien Rochefort

  Jeremie

 • Dominique Frot portait

  Dominique Frot

  Madame Lantier

 • Jean-François Perrier portait

  Jean-François Perrier

  Priester

Trailers

La cérémonie

Benieuwd naar La cérémonie? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar La cérémonie draait.

La cérémonie in de bioscoop

La cérémonie draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor La cérémonie.

La cérémonie streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra La cérémonie te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat La cérémonie een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je La cérémonie zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

La cérémonie torrent

Op zoek naar een torrent van La cérémonie? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je La cérémonie zonder zorgen.

La cérémonie downloaden

Als La cérémonie binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

La cérémonie trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of La cérémonie de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.