La ch'tite famille

La ch'tite famille

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La ch'tite famille

Moeite met waar je nou La ch'tite famille moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La ch'tite famille

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen La ch'tite famille draait?

Samenvatting

Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, ch'ti-sprekende arbeiderszoon was.

Regisseur en acteurs

 • Dany Boon portrait

  Dany Boon

  Director

 • Dany Boon portrait

  Dany Boon

  Actor

 • Line Renau portrait

  Line Renau

  Actor

 • Valérie Bonneton portrait

  Valérie Bonneton

  Actor

 • Laurence Arné portrait

  Laurence Arné

  Actor

 • Guy Lecluyse portrait

  Guy Lecluyse

  Actor

 • François Berléand portrait

  François Berléand

  Actor

 • Pierre Richard portrait

  Pierre Richard

  Actor

Trailers

La ch'tite famille

Benieuwd naar La ch'tite famille? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar La ch'tite famille draait.

La ch'tite famille in de bioscoop

La ch'tite famille draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor La ch'tite famille.

La ch'tite famille streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra La ch'tite famille te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat La ch'tite famille een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je La ch'tite famille zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

La ch'tite famille torrent

Op zoek naar een torrent van La ch'tite famille? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je La ch'tite famille zonder zorgen.

La ch'tite famille downloaden

Als La ch'tite famille binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

La ch'tite famille trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of La ch'tite famille de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.