La ch'tite famille

La ch'tite famille

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La ch'tite famille

Moeite met waar je nou La ch'tite famille moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La ch'tite famille

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, ch'ti-sprekende arbeiderszoon was.

Regisseur en acteurs

 • Dany Boon portrait

  Dany Boon

  Director

 • Dany Boon portrait

  Dany Boon

  Actor

 • Line Renau portrait

  Line Renau

  Actor

 • Valérie Bonneton portrait

  Valérie Bonneton

  Actor

 • Laurence Arné portrait

  Laurence Arné

  Actor

 • Guy Lecluyse portrait

  Guy Lecluyse

  Actor

 • François Berléand portrait

  François Berléand

  Actor

 • Pierre Richard portrait

  Pierre Richard

  Actor

Trailers

La ch'tite famille

Op zoek naar La ch'tite famille? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

La ch'tite famille streamen

Het streamen van movies als La ch'tite famille heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als La ch'tite famille waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je La ch'tite famille dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

La ch'tite famille downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als La ch'tite famille te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

La ch'tite famille torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

La ch'tite famille trailer

Weet je nog niet zeker of La ch'tite famille jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.