La ch'tite famille

La ch'tite famille

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La ch'tite famille

Moeite met waar je nou La ch'tite famille moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La ch'tite famille

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, ch'ti-sprekende arbeiderszoon was.

Regisseur en acteurs

 • Dany Boon portrait

  Dany Boon

  Director

 • Dany Boon portrait

  Dany Boon

  Actor

 • Line Renau portrait

  Line Renau

  Actor

 • Valérie Bonneton portrait

  Valérie Bonneton

  Actor

 • Laurence Arné portrait

  Laurence Arné

  Actor

 • Guy Lecluyse portrait

  Guy Lecluyse

  Actor

 • François Berléand portrait

  François Berléand

  Actor

 • Pierre Richard portrait

  Pierre Richard

  Actor

Trailers

La ch'tite famille

Wil je La ch'tite famille kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

La ch'tite famille streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je La ch'tite famille niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je La ch'tite famille zelfs gratis bekijken.

La ch'tite famille downloaden

Wil je La ch'tite famille ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je La ch'tite famille overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

La ch'tite famille torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van La ch'tite famille is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

La ch'tite famille trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of La ch'tite famille de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.