La Coppia dei Campioni
%
34

La Coppia dei Campioni

Nu kijken

Kijk La Coppia dei Campioni

Moeite met waar je nou La Coppia dei Campioni moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La Coppia dei Campioni

Samenvatting

After winning a shared trip to a soccer match, two colleagues who hold opposite world views find they're stuck traveling together for the duration.

Regisseur en acteurs

 • Giulio Base portait

  Giulio Base

  Director

 • Massimo Boldi portait

  Massimo Boldi

  Fumagalli

 • Anna Maria Barbera portrait

  Anna Maria Barbera

  Connie

 • Massimo Ceccherini portait

  Massimo Ceccherini

  Pappone

 • Massimiliano Tortora portait

  Massimiliano Tortora

  Zotta

 • Matthew T. Reynolds portrait

  Matthew T. Reynolds

  Camionista

 • Valerio Base portrait

  Valerio Base

  Daniele

 • Enzo Casertano portait

  Enzo Casertano

  Napoletano

 • Pia Lanciotti portrait

  Pia Lanciotti

  Contessa Fumagalli

 • Enzo Marcelli portrait

  Enzo Marcelli

  Pardi

 • Enzo Marcelli portrait

  Enzo Marcelli

  Magazziniere

 • Mauro Serio portrait

  Mauro Serio

  Pardi

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

La Coppia dei Campioni

Wil je La Coppia dei Campioni kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

La Coppia dei Campioni streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je La Coppia dei Campioni niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je La Coppia dei Campioni zelfs gratis bekijken.

La Coppia dei Campioni downloaden

Wil je La Coppia dei Campioni ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je La Coppia dei Campioni overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

La Coppia dei Campioni torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van La Coppia dei Campioni is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

La Coppia dei Campioni trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of La Coppia dei Campioni de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.