Danseuse, La
%
66

Danseuse, La

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Danseuse, La

Moeite met waar je nou Danseuse, La moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Danseuse, La

Samenvatting

Het onwaarschijnlijke en tumultueuze levensverhaal van Loïe Fuller, die van de Amerikaanse Midwest verhuisde naar Parijs om daar een revolutie te ontketenen in de wereld van de dans. Fuller werd de verpersoonlijking van de Art Nouveau-beweging. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Niets in haar onglamoureuze afkomst als Amerikaanse boerendochter lijkt Loïe Fuller (Soko) voorbestemd te maken tot pionier van de moderne dans. En toch ontketent Loïe in Parijs met haar adembenemende serpentine dance een ware revolutie. Ze wordt het symbool van een generatie, een sensatie die de Lichtstad voorstelling na voorstelling in lichterlaaie zet. Kunstenaars en aristocraten aanbidden haar. Fuller schuwt geen enkel risico om haar kunst tot het uiterste te drijven, ondanks de zware tol die dat perfectionisme eist van haar lichaam en gezondheid. Uiteindelijk dreigt de haat-liefdeverhouding met haar ambitieuze protégée Isadora Duncan (Lily-Rose Depp) de ondergang in te zetten van dit icoon van de vroege 20ste eeuw.

Regisseur en acteurs

 • Stéphanie Di Giusto portrait

  Stéphanie Di Giusto

  Director

 • Soko portait

  Soko

  Loïe Fuller

 • Gaspard Ulliel portait

  Gaspard Ulliel

  Louis

 • Mélanie Thierry portait

  Mélanie Thierry

  Gabrielle

 • Lily-Rose Depp portait

  Lily-Rose Depp

  Isadora Duncan

 • François Damiens portait

  François Damiens

  Marchand

 • Louis-Do de Lencquesaing portait

  Louis-Do de Lencquesaing

  Armand

 • Amanda Plummer portait

  Amanda Plummer

  Lili

 • Denis Ménochet portait

  Denis Ménochet

  Ruben

Trailers

Danseuse, La

Benieuwd naar Danseuse, La? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Danseuse, La kunt bekijken.

Danseuse, La streamen

Wil je Danseuse, La streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Danseuse, La gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Danseuse, La downloaden

movies als Danseuse, La kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Danseuse, La. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Danseuse, La. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Danseuse, La torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Danseuse, La te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Danseuse, La trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Danseuse, La je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!