Danseuse, La
%
66

Danseuse, La

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Danseuse, La

Moeite met waar je nou Danseuse, La moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Danseuse, La

Samenvatting

Het onwaarschijnlijke en tumultueuze levensverhaal van Loïe Fuller, die van de Amerikaanse Midwest verhuisde naar Parijs om daar een revolutie te ontketenen in de wereld van de dans. Fuller werd de verpersoonlijking van de Art Nouveau-beweging. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Niets in haar onglamoureuze afkomst als Amerikaanse boerendochter lijkt Loïe Fuller (Soko) voorbestemd te maken tot pionier van de moderne dans. En toch ontketent Loïe in Parijs met haar adembenemende serpentine dance een ware revolutie. Ze wordt het symbool van een generatie, een sensatie die de Lichtstad voorstelling na voorstelling in lichterlaaie zet. Kunstenaars en aristocraten aanbidden haar. Fuller schuwt geen enkel risico om haar kunst tot het uiterste te drijven, ondanks de zware tol die dat perfectionisme eist van haar lichaam en gezondheid. Uiteindelijk dreigt de haat-liefdeverhouding met haar ambitieuze protégée Isadora Duncan (Lily-Rose Depp) de ondergang in te zetten van dit icoon van de vroege 20ste eeuw.

Regisseur en acteurs

 • Stéphanie Di Giusto portrait

  Stéphanie Di Giusto

  Director

 • Soko portait

  Soko

  Loïe Fuller

 • Gaspard Ulliel portait

  Gaspard Ulliel

  Louis

 • Mélanie Thierry portait

  Mélanie Thierry

  Gabrielle

 • Lily-Rose Depp portait

  Lily-Rose Depp

  Isadora Duncan

 • François Damiens portait

  François Damiens

  Marchand

 • Louis-Do de Lencquesaing portait

  Louis-Do de Lencquesaing

  Armand

 • Amanda Plummer portait

  Amanda Plummer

  Lili

 • Denis Ménochet portait

  Denis Ménochet

  Ruben

Trailers

Danseuse, La

Veel gehoord over Danseuse, La en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Danseuse, La heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Danseuse, La streamen

Wil je Danseuse, La, de movie met Soko, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Danseuse, La zelfs gratis kijken.

Danseuse, La downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Danseuse, La ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Danseuse, La er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Danseuse, La torrent

Op zoek naar een torrent van Danseuse, La? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Danseuse, La te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Danseuse, La trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Danseuse, La. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.