The Forest

The Forest

Nu kijken

Kijk The Forest

Moeite met waar je nou The Forest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Forest

Samenvatting

Misdaadserie over de verdwijning van enkele tienermeisjes in de Ardennen.

Regisseur en acteurs

 • Samuel Labarthe portait

  Samuel Labarthe

  Gaspard Decker

 • Suzanne Clément portait

  Suzanne Clément

  Virginie Musso

 • Alexia Barlier portait

  Alexia Barlier

  Eve Mendel

 • Frédéric Diefenthal portait

  Frédéric Diefenthal

  Vincent Musso

 • Patrick Ridremont portait

  Patrick Ridremont

  Thierry Rouget

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

The Forest

Veel gehoord over The Forest en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Forest heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Forest streamen

Wil je The Forest, de movie met Samuel Labarthe, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Forest zelfs gratis kijken.

The Forest downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Forest ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Forest er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Forest torrent

Op zoek naar een torrent van The Forest? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Forest te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Forest trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Forest. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.