The Forest

The Forest

Nu kijken

Kijk The Forest

Moeite met waar je nou The Forest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Forest

Samenvatting

Misdaadserie over de verdwijning van enkele tienermeisjes in de Ardennen.

Regisseur en acteurs

 • Samuel Labarthe portait

  Samuel Labarthe

  Gaspard Decker

 • Suzanne Clément portait

  Suzanne Clément

  Virginie Musso

 • Alexia Barlier portait

  Alexia Barlier

  Eve Mendel

 • Frédéric Diefenthal portait

  Frédéric Diefenthal

  Vincent Musso

 • Patrick Ridremont portait

  Patrick Ridremont

  Thierry Rouget

The Forest

The Forest streamen

The Forest streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Forest downloaden

Zin om The Forest te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Forest te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Forest torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Forest makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Forest trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Forest jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.