La Holandesa

La Holandesa

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La Holandesa

Moeite met waar je nou La Holandesa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La Holandesa

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

La Holandesa gaat over het Nederlandse koppel Maud en Frank die in Chili op vakantie zijn voor een nieuwe start. Ze hebben namelijk net gehoord dat ze na acht jaar proberen definitief geen kinderen kunnen krijgen. Maar Maud kan het niet accepteren en verdwijnt na een knallende ruzie met Frank. In haar eentje reist ze van het zuiden naar het noorden van Chili en met het veranderen van de natuur en door een ontmoeting onderweg verandert ook Maud en hervindt ze zichzelf.

Regisseur en acteurs

 • Marleen Jonkman portrait

  Marleen Jonkman

  Director

 • Rifka Lodeizen portrait

  Rifka Lodeizen

  Actor

 • Cristóbal Farias portrait

  Cristóbal Farias

  Actor

 • Guido Pollemans portrait

  Guido Pollemans

  Actor

Trailers

La Holandesa

Wil je La Holandesa kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

La Holandesa streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je La Holandesa niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je La Holandesa zelfs gratis bekijken.

La Holandesa downloaden

Wil je La Holandesa ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je La Holandesa overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

La Holandesa torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van La Holandesa is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

La Holandesa trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of La Holandesa de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.