La Leyenda de la Llorona
%
62

La Leyenda de la Llorona

Kijk La Leyenda de la Llorona

Moeite met waar je nou La Leyenda de la Llorona moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Leo San Juan, el joven héroe de "La Leyenda de la Nahuala", está de regreso en una tenebrosa misión: atrapar a La Llorona, el maléfico espectro que desde hace siglos mantiene aterrorizado al pueblo de Xochimilco. Utilizando su experiencia como cazafantasmas, Leo y sus compañeros de aventura, logran dar con La Llorona y hacen hasta lo imposible por vencerla. Sin embargo, todos sus esfuerzos no sólo resultan inútiles, sino que ellos mismos terminan sufriendo la maldición de La Llorona...

La Leyenda de la Llorona

La Leyenda de la Llorona streamen

La Leyenda de la Llorona streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

La Leyenda de la Llorona downloaden

Zin om La Leyenda de la Llorona te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als La Leyenda de la Llorona te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

La Leyenda de la Llorona torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als La Leyenda de la Llorona makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

La Leyenda de la Llorona trailer

Wil je er zeker van zijn dat La Leyenda de la Llorona jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.