La Luna
%
80

La Luna

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La Luna

Moeite met waar je nou La Luna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La Luna

Samenvatting

A young boy comes of age in the most peculiar of circumstances. Tonight is the very first time his Papa and Grandpa are taking him to work. In an old wooden boat they row far out to sea, and with no land in sight, they stop and wait. A big surprise awaits the boy as he discovers his family's most unusual line of work. Should he follow the example of his Papa, or his Grandpa? Will he be able to find his own way in the midst of their conflicting opinions and timeworn traditions?

Regisseur en acteurs

 • Enrico Casarosa portrait

  Enrico Casarosa

  Director

 • Krista Sheffler portrait

  Krista Sheffler

  Bambino (voice)

 • Tony Fucile portait

  Tony Fucile

  Papà (voice)

 • Phil Sheridan portrait

  Phil Sheridan

  Nonno (voice)

Trailers

La Luna

Wil je La Luna kijken? De movie van Enrico Casarosa uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om La Luna op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om La Luna met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

La Luna downloaden

Het downloaden van La Luna is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je La Luna ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

La Luna streamen

Het streamen van La Luna heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je La Luna online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar La Luna kijkt. Ideaal!

La Luna torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van La Luna. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

La Luna trailer

Bekijk eerst even de trailer van La Luna voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.