La nostra vita
%
66

La nostra vita

Nu kijken

Kijk La nostra vita

Moeite met waar je nou La nostra vita moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La nostra vita

Samenvatting

Bouwvakker Claudio is na jaren nog steeds tot over zijn oren verliefd op zijn vrouw Elena. Het jonge stel heeft twee zoontjes, een derde kind is onderweg. Maar na een onbezorgd familieweekend slaat het noodlot hard toe. Onderweg terug naar huis krijgt de zwangere Elena weeën. Hals over kop rijdt Claudio met zijn hele gezin naar het ziekenhuis, maar Elena overleeft de bevalling niet. Hoewel zijn leven verwoest is, kan Claudio het zich niet permitteren bij de pakken neer te gaan zitten. De steun van zijn familie, van zijn vrienden en de liefde van zijn kinderen zullen Claudio uiteindelijk helpen.

Regisseur en acteurs

 • Daniele Luchetti portrait

  Daniele Luchetti

  Director

 • Elio Germano portait

  Elio Germano

  Claudio

 • Raoul Bova portait

  Raoul Bova

  Piero

 • Stefania Montorsi portrait

  Stefania Montorsi

  Liliana

 • Luca Zingaretti portait

  Luca Zingaretti

  Ari

 • Giorgio Colangeli portait

  Giorgio Colangeli

  Porcari

 • Alina Berzunteanu portait

  Alina Berzunteanu

  Gabriela

 • Marius Ignat portrait

  Marius Ignat

  Andrei

 • Awa Ly portrait

  Awa Ly

  Celeste

 • Emiliano Campagnola portrait

  Emiliano Campagnola

  Vittorio

 • Isabella Ragonese portait

  Isabella Ragonese

  Elena

La nostra vita

Wil je La nostra vita kijken? De movie van Daniele Luchetti uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om La nostra vita op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om La nostra vita met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

La nostra vita downloaden

Het downloaden van La nostra vita is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je La nostra vita ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

La nostra vita streamen

Het streamen van La nostra vita heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je La nostra vita online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar La nostra vita kijkt. Ideaal!

La nostra vita torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van La nostra vita. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

La nostra vita trailer

Bekijk eerst even de trailer van La nostra vita voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.