La nostra vita
%
66

La nostra vita

Nu kijken

Kijk La nostra vita

Moeite met waar je nou La nostra vita moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La nostra vita

Samenvatting

Bouwvakker Claudio is na jaren nog steeds tot over zijn oren verliefd op zijn vrouw Elena. Het jonge stel heeft twee zoontjes, een derde kind is onderweg. Maar na een onbezorgd familieweekend slaat het noodlot hard toe. Onderweg terug naar huis krijgt de zwangere Elena weeën. Hals over kop rijdt Claudio met zijn hele gezin naar het ziekenhuis, maar Elena overleeft de bevalling niet. Hoewel zijn leven verwoest is, kan Claudio het zich niet permitteren bij de pakken neer te gaan zitten. De steun van zijn familie, van zijn vrienden en de liefde van zijn kinderen zullen Claudio uiteindelijk helpen.

Regisseur en acteurs

 • Daniele Luchetti portrait

  Daniele Luchetti

  Director

 • Elio Germano portait

  Elio Germano

  Claudio

 • Raoul Bova portait

  Raoul Bova

  Piero

 • Stefania Montorsi portrait

  Stefania Montorsi

  Liliana

 • Luca Zingaretti portait

  Luca Zingaretti

  Ari

 • Giorgio Colangeli portait

  Giorgio Colangeli

  Porcari

 • Alina Berzunteanu portait

  Alina Berzunteanu

  Gabriela

 • Marius Ignat portrait

  Marius Ignat

  Andrei

 • Awa Ly portrait

  Awa Ly

  Celeste

 • Emiliano Campagnola portrait

  Emiliano Campagnola

  Vittorio

 • Isabella Ragonese portait

  Isabella Ragonese

  Elena

La nostra vita

Benieuwd naar La nostra vita? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als La nostra vita kunt bekijken.

La nostra vita streamen

Wil je La nostra vita streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je La nostra vita gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

La nostra vita downloaden

movies als La nostra vita kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar La nostra vita. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La nostra vita. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

La nostra vita torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om La nostra vita te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

La nostra vita trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of La nostra vita je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!