La promesse
%
79

La promesse

Nu kijken

Kijk La promesse

Moeite met waar je nou La promesse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La promesse

Samenvatting

In this acclaimed and gripping social portrait of immoral lives in need of rescue, Igor (Jérémie Renier), aged 15, and his father Roger (Olivier Gourmet) deal in housing and peddling illicit labor in the outlying districts of Liege, Belgium. Scams, lies and swindling rule their lives. When one of his father’s illegal workers gets injured on the job and asks Igor to promise to take care of his wife and baby, Igor finds himself at a crossroad. He wants to keep the promise, but the price would be to betray his father.

Regisseur en acteurs

 • Jean-Pierre Dardenne portait

  Jean-Pierre Dardenne

  Director

 • Luc Dardenne portait

  Luc Dardenne

  Director

 • Jérémie Renier portait

  Jérémie Renier

  Igor

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Roger

 • Assita Ouedraogo portrait

  Assita Ouedraogo

  Assita

 • Florian Delain portrait

  Florian Delain

  Riri

 • Hachemi Haddad portrait

  Hachemi Haddad

  Nabil

 • Rasmane Ouedraogo portrait

  Rasmane Ouedraogo

  Amidou

La promesse

Zin om La promesse lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om La promesse te bekijken voor je op een rijtje.

La promesse downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je La promesse downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La promesse. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet La promesse er ook in SD heel goed uit.

La promesse streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je La promesse net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je La promesse hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je La promesse helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

La promesse torrent

Denk je dat je om La promesse te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

La promesse trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of La promesse de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.