La quietud

La quietud

Kijk La quietud

Moeite met waar je nou La quietud moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 22-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

An intimate melodrama of two sisters’ attempted closure on the past.

Regisseur en acteurs

 • Pablo Trapero portait

  Pablo Trapero

  Director

 • Bérénice Bejo portait

  Bérénice Bejo

  Eugenia

 • Martina Gusman portait

  Martina Gusman

  Mia

 • Edgar Ramírez portait

  Edgar Ramírez

  Vincent

 • Graciela Borges portrait

  Graciela Borges

  Esmeralda

 • Joaquin Furriel portrait

  Joaquin Furriel

  Esteban

La quietud

Op zoek naar La quietud? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

La quietud streamen

Het streamen van movies als La quietud heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als La quietud waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je La quietud dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

La quietud downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als La quietud te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

La quietud torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

La quietud trailer

Weet je nog niet zeker of La quietud jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.