La quietud

La quietud

Kijk La quietud

Moeite met waar je nou La quietud moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 22-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

An intimate melodrama of two sisters’ attempted closure on the past.

Regisseur en acteurs

 • Pablo Trapero portait

  Pablo Trapero

  Director

 • Bérénice Bejo portait

  Bérénice Bejo

  Eugenia

 • Martina Gusman portait

  Martina Gusman

  Mia

 • Edgar Ramírez portait

  Edgar Ramírez

  Vincent

 • Graciela Borges portrait

  Graciela Borges

  Esmeralda

 • Joaquin Furriel portrait

  Joaquin Furriel

  Esteban

La quietud

Wil je La quietud kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

La quietud streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je La quietud niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je La quietud zelfs gratis bekijken.

La quietud downloaden

Wil je La quietud ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je La quietud overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

La quietud torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van La quietud is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

La quietud trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of La quietud de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.