La Quietud

La Quietud

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La Quietud

Moeite met waar je nou La Quietud moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La Quietud

Samenvatting

Hoewel zussen Mia en Eugenia al jaren op andere werelddelen wonen, hebben ze hun hechte band altijd weten te behouden. Als hun vader een beroerte krijgt en in een coma terechtkomt, keert Eugenia vanuit Parijs terug naar La Quietud, het landgoed van haar familie vlakbij Buenos Aires. Al snel na de hereniging met haar zus en moeder, worden de drie vrouwen geforceerd hun trauma’s uit het verleden onder ogen te komen en verborgen geheimen bekend te maken.

Regisseur en acteurs

 • Pablo Trapero portait

  Pablo Trapero

  Director

 • Bérénice Bejo portait

  Bérénice Bejo

  Eugenia

 • Martina Gusman portait

  Martina Gusman

  Mia

 • Edgar Ramírez portait

  Edgar Ramírez

  Vincent

 • Graciela Borges portrait

  Graciela Borges

  Esmeralda

 • Joaquin Furriel portrait

  Joaquin Furriel

  Esteban

Trailers

La Quietud

Benieuwd naar La Quietud? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar La Quietud draait.

La Quietud in de bioscoop

La Quietud draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor La Quietud.

La Quietud streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra La Quietud te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat La Quietud een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je La Quietud zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

La Quietud torrent

Op zoek naar een torrent van La Quietud? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je La Quietud zonder zorgen.

La Quietud downloaden

Als La Quietud binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

La Quietud trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of La Quietud de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.