Sage femme
%
70

Sage femme

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sage femme

Moeite met waar je nou Sage femme moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sage femme

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Claire (Catherine Frot) is de eerlijkheid zelve. Als vroedvrouw heeft ze haar hele leven gewijd aan anderen. Al bezorgd over de aanstaande sluiting van haar kraamkliniek, ziet ze haar leven helemaal overhoop gehaald door de plotse terugkeer van Beatrice (Catherine Deneuve), de voormalige maîtresse van haar verdwenen vader. Een grillige en egoïstische vrouw, precies haar tegenovergestelde.

Regisseur en acteurs

 • Martin Provost portrait

  Martin Provost

  Director

 • Quentin Dolmaire portrait

  Quentin Dolmaire

  Actor

 • Olivier Gourmet portrait

  Olivier Gourmet

  Actor

 • Catherine Deneuve portrait

  Catherine Deneuve

  Actor

 • Catherine Frot portrait

  Catherine Frot

  Actor

 • Mylène Demongeot portrait

  Mylène Demongeot

  Actor

 • Pauline Etienne portrait

  Pauline Etienne

  Actor

 • Audrey Dana portrait

  Audrey Dana

  Actor

Trailers

Sage femme

Sage femme streamen

Sage femme streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Sage femme downloaden

Zin om Sage femme te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Sage femme te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Sage femme torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Sage femme makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Sage femme trailer

Wil je er zeker van zijn dat Sage femme jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.