Sage femme
%
70

Sage femme

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sage femme

Moeite met waar je nou Sage femme moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sage femme

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Claire is de eerlijkheid zelve. Als vroedvrouw heeft ze haar hele leven gewijd aan anderen. Naast de onzekerheid over haar werk wordt haar leven nog meer overhoop gehaald door de plotselinge terugkeer van Béatrice, de voormalige maîtresse van Claire's overleden vader. Béatrice is haar tegenpool; luid, kleurrijk en egocentrisch. Claire vraagt zich dan ook af waarom Beatrice, na jaren van afwezigheid, plotseling om hulp vraagt.

Regisseur en acteurs

 • Martin Provost portrait

  Martin Provost

  Director

 • Quentin Dolmaire portrait

  Quentin Dolmaire

  Actor

 • Olivier Gourmet portrait

  Olivier Gourmet

  Actor

 • Catherine Deneuve portrait

  Catherine Deneuve

  Actor

 • Catherine Frot portrait

  Catherine Frot

  Actor

 • Mylène Demongeot portrait

  Mylène Demongeot

  Actor

 • Pauline Etienne portrait

  Pauline Etienne

  Actor

 • Audrey Dana portrait

  Audrey Dana

  Actor

Trailers

Sage femme

Wil je Sage femme kijken? De movie van Martin Provost uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Sage femme op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Sage femme met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Sage femme downloaden

Het downloaden van Sage femme is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Sage femme ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Sage femme streamen

Het streamen van Sage femme heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Sage femme online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Sage femme kijkt. Ideaal!

Sage femme torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Sage femme. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Sage femme trailer

Bekijk eerst even de trailer van Sage femme voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.