La Sconosciuta
%
75

La Sconosciuta

Kijk La Sconosciuta

Moeite met waar je nou La Sconosciuta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Irena 'de onbekende' is een Oekraïense immigrante die woont in een Italiaans stadje. Haar verleden kenmerkt zich door geweld en vernedering. Ze vraagt hulp aan de portier van een appartementsgebouw. In ruil voor een deel van haar salaris, zorgt hij ervoor dat ze de trappen mag schoonmaken. Irina raakt bevriend met het kindermeisje van de Adachers, een welgesteld koppel dat woont in het gebouw waar Irina schoonmaakt. Wanneer het kindermeisje, in niet geheel onverdachte omstandigheden, van de trap valt, neemt Irina haar plaats in. Ze blijkt al snel de perfecte huishoudster te zijn en maakt zich onmisbaar als oppas voor Tea, de jonge dochter van de Adachers. Maar Irena heeft een verborgen agenda. De reden waarom ze zich binnenwurmt in het leven van het rijke echtpaar is duister en schokkend.

Regisseur en acteurs

 • Giuseppe Tornatore portait

  Giuseppe Tornatore

  Director

 • Kseniya Rappoport portait

  Kseniya Rappoport

  Irena

 • Michele Placido portait

  Michele Placido

  Muffa

 • Piera Degli Esposti portait

  Piera Degli Esposti

  Gina

 • Claudia Gerini portait

  Claudia Gerini

  Valeria Adacher

 • Margherita Buy portait

  Margherita Buy

  Avvocatessa di Irena

 • Ángela Molina portait

  Ángela Molina

  Lucrezia

 • Alessandro Haber portait

  Alessandro Haber

  Matteo

 • Pierfrancesco Favino portait

  Pierfrancesco Favino

  Donato

 • Giulia Di Quilio portrait

  Giulia Di Quilio

  secretary

La Sconosciuta

Wil je La Sconosciuta kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2006 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

La Sconosciuta streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je La Sconosciuta niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je La Sconosciuta zelfs gratis bekijken.

La Sconosciuta downloaden

Wil je La Sconosciuta ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je La Sconosciuta overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

La Sconosciuta torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van La Sconosciuta is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

La Sconosciuta trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of La Sconosciuta de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.