La substància
%
52

La substància

Kijk La substància

Moeite met waar je nou La substància moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 2010 a delegation of Chinese architects travelled to Cadaqués, on the Costa Brava, to take notes for the large-scale replica of the town they were planned to build in Xiamen, on the southeast coast of China. Six years later, young entrepreneur Tingting sets off to spend the weekend in her flat in Kadakaisi, the Chinese Cadaqués. The film weaves between the original and replica, reality and dream, time and memory, through the landscapes of Cadaqués, Kadakaisi, Xiamen and Cap de Creus.

La substància

Zin om La substància lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om La substància te bekijken voor je op een rijtje.

La substància downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je La substància downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La substància. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet La substància er ook in SD heel goed uit.

La substància streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je La substància net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je La substància hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je La substància helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

La substància torrent

Denk je dat je om La substància te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

La substància trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of La substància de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.