La tendresse
%
62

La tendresse

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La tendresse

Moeite met waar je nou La tendresse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La tendresse

Samenvatting

Frans en Lisa zijn al vijftien jaar gescheiden en zien elkaar terug ter gelegenheid van een tweedaagse reis van Brussel tot de Zwitserse Alpen. Ze gaan hun zoon Jack ophalen uit het ziekenhuis na een ernstig skiongeluk. Wat voelen ze nog voor elkaar na zoveel jaren stilte?

Regisseur en acteurs

 • Marion Hänsel portrait

  Marion Hänsel

  Director

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Frans

 • Marilyne Canto portait

  Marilyne Canto

  Lisa

 • Adrien Jolivet portait

  Adrien Jolivet

  Jack

 • Margaux Châtelier portait

  Margaux Châtelier

  Alison

 • Sergi López portait

  Sergi López

  Léo

 • Hilde Heijnen portait

  Hilde Heijnen

  Antje

 • Carinne Koeppel portait

  Carinne Koeppel

  Employée QG

Trailers

La tendresse

Wil je La tendresse kijken? De movie van Marion Hänsel uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om La tendresse op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om La tendresse met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

La tendresse downloaden

Het downloaden van La tendresse is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je La tendresse ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

La tendresse streamen

Het streamen van La tendresse heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je La tendresse online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar La tendresse kijkt. Ideaal!

La tendresse torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van La tendresse. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

La tendresse trailer

Bekijk eerst even de trailer van La tendresse voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.