La tendresse
%
62

La tendresse

Bekijk de trailer

Kijk La tendresse

Moeite met waar je nou La tendresse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Frans en Lisa zijn al vijftien jaar gescheiden en zien elkaar terug ter gelegenheid van een tweedaagse reis van Brussel tot de Zwitserse Alpen. Ze gaan hun zoon Jack ophalen uit het ziekenhuis na een ernstig skiongeluk. Wat voelen ze nog voor elkaar na zoveel jaren stilte?

Regisseur en acteurs

 • Marion Hänsel portrait

  Marion Hänsel

  Director

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Frans

 • Marilyne Canto portait

  Marilyne Canto

  Lisa

 • Adrien Jolivet portait

  Adrien Jolivet

  Jack

 • Margaux Châtelier portait

  Margaux Châtelier

  Alison

 • Sergi López portait

  Sergi López

  Léo

 • Hilde Heijnen portait

  Hilde Heijnen

  Antje

 • Carinne Koeppel portait

  Carinne Koeppel

  Employée QG

Trailers

La tendresse

Veel gehoord over La tendresse en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt La tendresse heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

La tendresse streamen

Wil je La tendresse, de movie met Olivier Gourmet, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je La tendresse zelfs gratis kijken.

La tendresse downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je La tendresse ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet La tendresse er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

La tendresse torrent

Op zoek naar een torrent van La tendresse? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van La tendresse te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

La tendresse trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van La tendresse. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.