La Tierra Y La Sombra
%
71

La Tierra Y La Sombra

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La Tierra Y La Sombra

Moeite met waar je nou La Tierra Y La Sombra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La Tierra Y La Sombra

Samenvatting

Alfonso is een oude boer, die naar huis terugkeert om voor zijn doodzieke zoon te zorgen. Wanneer hij bij zijn oude woning aankomt, ontmoet hij opnieuw de vrouw die ooit zijn echtgenote was, samen met zijn schoondochter en kleinzoon. Het omringende landschap lijkt net een woestenij. Uitgestrekte suikerrietplantages omgeven het huis, en zorgen voor aanhoudende aswolken. Zeventien jaar nadat hij zijn gezin verliet, probeert Alfonso zijn plaats terug te vinden en zijn familie te redden.

Regisseur en acteurs

  • César Augusto Acevedo portrait

    César Augusto Acevedo

    Director

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

La Tierra Y La Sombra

Benieuwd naar La Tierra Y La Sombra? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als La Tierra Y La Sombra kunt bekijken.

La Tierra Y La Sombra streamen

Wil je La Tierra Y La Sombra streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je La Tierra Y La Sombra gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

La Tierra Y La Sombra downloaden

movies als La Tierra Y La Sombra kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar La Tierra Y La Sombra. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La Tierra Y La Sombra. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

La Tierra Y La Sombra torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om La Tierra Y La Sombra te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

La Tierra Y La Sombra trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of La Tierra Y La Sombra je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!