La Traviata
%
88

La Traviata

Kijk La Traviata

Moeite met waar je nou La Traviata moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

La Traviata was recorded at what was one of Venice's most exquisite 18th-century opera houses, La Fenice, tragically destroyed by fire in 1996, and now rebuilt. This glorious house is where La Traviata was premiered in 1853. In this memorable performance, Slovak soprano Edita Gruberova takes the leading role of Violetta, the tragic heroine, persuaded by Alfredo's father, Giorgio, to sacrifice her happiness with Alfredo for the sake of family honor.

Regisseur en acteurs

 • Derek Bailey portrait

  Derek Bailey

  Director

 • Edita Gruberova portait

  Edita Gruberova

  Violetta

 • Neil Shicoff portait

  Neil Shicoff

  Alfredo Germont

 • Giorgio Zancanaro portait

  Giorgio Zancanaro

  Giorgio Germont

La Traviata

Benieuwd naar La Traviata? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als La Traviata kunt bekijken.

La Traviata streamen

Wil je La Traviata streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je La Traviata gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

La Traviata downloaden

movies als La Traviata kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar La Traviata. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La Traviata. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

La Traviata torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om La Traviata te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

La Traviata trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of La Traviata je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!