La villa

La villa

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La villa

Moeite met waar je nou La villa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La villa

Samenvatting

LA VILLA is een mediterraans familiedrama over twee broers en een zus die samenkomen wanneer hun vader ernstig ziek is. Ze besluiten samen te blijven in het dorpje aan zee. De film is geregisseerd door Robert Guédiguian die eerder onder andere LES NEIGES DU KILIMANDJARO maakte.

Regisseur en acteurs

 • Robert Guédiguian portrait

  Robert Guédiguian

  Director

 • Ariane Ascaride portrait

  Ariane Ascaride

  Actor

 • Jean-Pierre Daroussin portrait

  Jean-Pierre Daroussin

  Actor

 • Gérard Meylan portrait

  Gérard Meylan

  Actor

 • Jacques Boudet portrait

  Jacques Boudet

  Actor

 • Anais Demoustier portrait

  Anais Demoustier

  Actor

 • Geneviève Mnich portrait

  Geneviève Mnich

  Actor

 • Robinson Stévenin portrait

  Robinson Stévenin

  Actor

 • Yann Trégouët portrait

  Yann Trégouët

  Actor

 • Fred Ulysse portrait

  Fred Ulysse

  Actor

 • Diouc Koma portrait

  Diouc Koma

  Actor

Trailers

La villa

Veel gehoord over La villa en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt La villa heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

La villa streamen

Wil je La villa, de movie met Ariane Ascaride, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je La villa zelfs gratis kijken.

La villa downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je La villa ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet La villa er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

La villa torrent

Op zoek naar een torrent van La villa? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van La villa te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

La villa trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van La villa. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.