La villa

La villa

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La villa

Moeite met waar je nou La villa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La villa

Samenvatting

LA VILLA is een mediterraans familiedrama over twee broers en een zus die samenkomen wanneer hun vader ernstig ziek is. Ze besluiten samen te blijven in het dorpje aan zee. De film is geregisseerd door Robert Guédiguian die eerder onder andere LES NEIGES DU KILIMANDJARO maakte.

Regisseur en acteurs

 • Robert Guédiguian portrait

  Robert Guédiguian

  Director

 • Ariane Ascaride portrait

  Ariane Ascaride

  Actor

 • Jean-Pierre Daroussin portrait

  Jean-Pierre Daroussin

  Actor

 • Gérard Meylan portrait

  Gérard Meylan

  Actor

 • Jacques Boudet portrait

  Jacques Boudet

  Actor

 • Anais Demoustier portrait

  Anais Demoustier

  Actor

 • Geneviève Mnich portrait

  Geneviève Mnich

  Actor

 • Robinson Stévenin portrait

  Robinson Stévenin

  Actor

 • Yann Trégouët portrait

  Yann Trégouët

  Actor

 • Fred Ulysse portrait

  Fred Ulysse

  Actor

 • Diouc Koma portrait

  Diouc Koma

  Actor

Trailers

La villa

Op zoek naar La villa? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

La villa streamen

Het streamen van movies als La villa heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als La villa waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je La villa dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

La villa downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als La villa te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

La villa torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

La villa trailer

Weet je nog niet zeker of La villa jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.