La Zona
%
71

La Zona

Kijk La Zona

Moeite met waar je nou La Zona moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Alejandro woont met zijn ouders in “La zona”, een exclusieve residentiële wijk in Mexico Stad. De buurt is beveiligd met hoge muren, elektrische prikkeldraad en bewakingscamera’s om indringers uit de omringende sloppenwijken te weren. Op een nacht slagen drie jonge inbrekers er toch in de surveillance te verschalken. De inbraak loopt echter fataal af voor een oude vrouw en de jongens vluchten in paniek weg. Twee van hen worden door de bewakers neergeschoten, de derde kan ontsnappen. De bewoners nemen het recht in eigen handen, maar hun zoektocht naar de jongen ontaardt al gauw in een meedogenloze klopjacht waarbij geen pottenkijkers uit de buitenwereld worden getolereerd.

Regisseur en acteurs

 • Rodrigo Plá portrait

  Rodrigo Plá

  Director

 • Daniel Giménez Cacho portait

  Daniel Giménez Cacho

  Daniel

 • Maribel Verdú portait

  Maribel Verdú

  Mariana

 • Alan Chávez portrait

  Alan Chávez

  Miguel

 • Carlos Bardem portait

  Carlos Bardem

  Gerardo

 • Marina de Tavira portait

  Marina de Tavira

  Andrea

 • Daniel Tovar portrait

  Daniel Tovar

  Alejandro

 • Mario Zaragoza portait

  Mario Zaragoza

  Comandante Rigoberto

 • Fernando Becerril portait

  Fernando Becerril

  De La Garza

 • Claudio Obregón portait

  Claudio Obregón

  Ricardo

 • Blanca Guerra portait

  Blanca Guerra

  Lucía

 • Andrés Montiel portrait

  Andrés Montiel

  Diego

La Zona

Zin om La Zona lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om La Zona te bekijken voor je op een rijtje.

La Zona downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je La Zona downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La Zona. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet La Zona er ook in SD heel goed uit.

La Zona streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je La Zona net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je La Zona hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je La Zona helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

La Zona torrent

Denk je dat je om La Zona te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

La Zona trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of La Zona de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.