La Zona
%
71

La Zona

Kijk La Zona

Moeite met waar je nou La Zona moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Alejandro woont met zijn ouders in “La zona”, een exclusieve residentiële wijk in Mexico Stad. De buurt is beveiligd met hoge muren, elektrische prikkeldraad en bewakingscamera’s om indringers uit de omringende sloppenwijken te weren. Op een nacht slagen drie jonge inbrekers er toch in de surveillance te verschalken. De inbraak loopt echter fataal af voor een oude vrouw en de jongens vluchten in paniek weg. Twee van hen worden door de bewakers neergeschoten, de derde kan ontsnappen. De bewoners nemen het recht in eigen handen, maar hun zoektocht naar de jongen ontaardt al gauw in een meedogenloze klopjacht waarbij geen pottenkijkers uit de buitenwereld worden getolereerd.

Regisseur en acteurs

 • Rodrigo Plá portrait

  Rodrigo Plá

  Director

 • Daniel Giménez Cacho portait

  Daniel Giménez Cacho

  Daniel

 • Maribel Verdú portait

  Maribel Verdú

  Mariana

 • Alan Chávez portrait

  Alan Chávez

  Miguel

 • Carlos Bardem portait

  Carlos Bardem

  Gerardo

 • Marina de Tavira portait

  Marina de Tavira

  Andrea

 • Daniel Tovar portrait

  Daniel Tovar

  Alejandro

 • Mario Zaragoza portait

  Mario Zaragoza

  Comandante Rigoberto

 • Fernando Becerril portait

  Fernando Becerril

  De La Garza

 • Claudio Obregón portait

  Claudio Obregón

  Ricardo

 • Blanca Guerra portait

  Blanca Guerra

  Lucía

 • Andrés Montiel portrait

  Andrés Montiel

  Diego

La Zona

Wil je La Zona kijken? De movie van Rodrigo Plá uit 2008 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om La Zona op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om La Zona met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

La Zona downloaden

Het downloaden van La Zona is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je La Zona ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

La Zona streamen

Het streamen van La Zona heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je La Zona online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar La Zona kijkt. Ideaal!

La Zona torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van La Zona. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

La Zona trailer

Bekijk eerst even de trailer van La Zona voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.