Through the Wall
%
69

Through the Wall

Bekijk de trailer

Kijk Through the Wall

Moeite met waar je nou Through the Wall moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dertiger Michal is van plan in het huwelijksbootje te stappen. Een maand voor haar bruiloft midden in alle voorbereidingen, haakt de bruidegom af en gaat de trouwerij niet door. Michal voelt dat ze niet kan terugkeren in het datende leven en volgt haar eigen pad. Ze heeft een maand de tijd om een geschikte huwelijkskandidaat te vinden. Ze heeft de locatie, de trouwjurk, het appartement; nu nog de bruidegom.

Regisseur en acteurs

  • Rama Burshtein portrait

    Rama Burshtein

    Director

  • Noa Kooler portrait

    Noa Kooler

    Michal

Trailers

Through the Wall

Wil je Through the Wall kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Through the Wall streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Through the Wall niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Through the Wall zelfs gratis bekijken.

Through the Wall downloaden

Wil je Through the Wall ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Through the Wall overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Through the Wall torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Through the Wall is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Through the Wall trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Through the Wall de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.