Through the Wall
%
69

Through the Wall

Bekijk de trailer

Kijk Through the Wall

Moeite met waar je nou Through the Wall moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dertiger Michal is van plan in het huwelijksbootje te stappen. Een maand voor haar bruiloft midden in alle voorbereidingen, haakt de bruidegom af en gaat de trouwerij niet door. Michal voelt dat ze niet kan terugkeren in het datende leven en volgt haar eigen pad. Ze heeft een maand de tijd om een geschikte huwelijkskandidaat te vinden. Ze heeft de locatie, de trouwjurk, het appartement; nu nog de bruidegom.

Regisseur en acteurs

  • Rama Burshtein portrait

    Rama Burshtein

    Director

  • Noa Kooler portrait

    Noa Kooler

    Michal

Trailers

Through the Wall

Veel gehoord over Through the Wall en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Through the Wall heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Through the Wall streamen

Wil je Through the Wall, de movie met Noa Kooler, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Through the Wall zelfs gratis kijken.

Through the Wall downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Through the Wall ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Through the Wall er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Through the Wall torrent

Op zoek naar een torrent van Through the Wall? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Through the Wall te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Through the Wall trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Through the Wall. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.