Laban maakt er een potje van
%
62

Laban maakt er een potje van

Kijk Laban maakt er een potje van

Moeite met waar je nou Laban maakt er een potje van moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Laban woont met zijn spookfamilie in de diepe kerkers van Kasteel Goedemorgenzon. Dankzij papa spook kun je ‘s nachts akelige geluiden horen in het kasteel. Bas woont met zijn ouders, een heuse koning en koningin, in het kasteel. Ze zijn maar wat trots op hun spoken. De kleine spookjes en Bas beleven weer zes nieuwe avonturen, die vooral de kleine kijkers zullen aanspreken: zoals een spannende logeerpartij en het bakken van een echte spooktaart.

Regisseur en acteurs

 • Per Åhlin portrait

  Per Åhlin

  Director

 • Alicja Jaworski portrait

  Alicja Jaworski

  Director

 • Karin Nilsson portrait

  Karin Nilsson

  Director

 • Lasse Persson portrait

  Lasse Persson

  Director

 • Wiebe Pier Cnossen portrait

  Wiebe Pier Cnossen

  Actor

 • Hetty Heyting portrait

  Hetty Heyting

  Actor

 • Sien Diels portrait

  Sien Diels

  Actor

 • Lucas Dietens portrait

  Lucas Dietens

  Actor

 • Tim Koper portrait

  Tim Koper

  Actor

 • Jurjen van Loon portrait

  Jurjen van Loon

  Actor

 • Birgit Schuurman portrait

  Birgit Schuurman

  Actor

 • Donna Vrijhof portrait

  Donna Vrijhof

  Actor

Laban maakt er een potje van

Op zoek naar Laban maakt er een potje van? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Laban maakt er een potje van streamen

Het streamen van movies als Laban maakt er een potje van heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Laban maakt er een potje van waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Laban maakt er een potje van dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Laban maakt er een potje van downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Laban maakt er een potje van te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Laban maakt er een potje van torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Laban maakt er een potje van trailer

Weet je nog niet zeker of Laban maakt er een potje van jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.