Spooktijd met Laban
%
64

Spooktijd met Laban

Kijk Spooktijd met Laban

Moeite met waar je nou Spooktijd met Laban moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Kasteel Goedemorgenzon is een bijzondere plek. Er wonen een echte koning, koningin en prins. En in de diepe, diepe kerkers woont een spokenfamilie: papa en mama spook en hun twee kinderen Laban en Labolina. Kleine Labolina kan al erg goed spoken, maar Laban moet nog veel leren; hij is zelf nog bang in het donker! Als hij een keer met prins Bas buiten in een tent slaapt, doet hij geen oog dicht. Zó eng vindt hij het. Als papa spook ziek is, kan niemand voor hem invallen. Een week lang is het ‘s nachts zó stil in het kasteel dat prins Bas er wakker van wordt. Als papa spook weer aan het werk gaat, mag Laban hem helpen. Het wordt een nacht om nooit meer te vergeten. Zelfs de koning en koningin waren doodsbang en die zijn toch heel wat gewend.

Regisseur en acteurs

 • Lasse Persson portrait

  Lasse Persson

  Director

 • Alicja Jaworski portrait

  Alicja Jaworski

  Director

 • Per Åhlin portrait

  Per Åhlin

  Director

 • Maria Lundqvist portait

  Maria Lundqvist

  Berättare

Spooktijd met Laban

Op zoek naar Spooktijd met Laban? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Spooktijd met Laban streamen

Het streamen van movies als Spooktijd met Laban heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Spooktijd met Laban waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Spooktijd met Laban dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Spooktijd met Laban downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Spooktijd met Laban te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Spooktijd met Laban torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Spooktijd met Laban trailer

Weet je nog niet zeker of Spooktijd met Laban jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.