Lacombe Lucien
%
78

Lacombe Lucien

Nu kijken

Kijk Lacombe Lucien

Moeite met waar je nou Lacombe Lucien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lacombe Lucien

Samenvatting

Lucien Lacombe, een 18-jarige boerenzoon die in een ziekenhuis werkt, keert in 1944 voor enkele dagen terug naar zijn plattelandsdorpje in Zuidwest-Frankrijk. Bij zijn thuiskomst blijkt dat zijn vader als krijgsgevangene naar Duitsland is gevoerd en dat zijn moeder samenwoont met de burgemeester van hun dorpje. Na een ontmoeting met zijn vroegere leraar wil Lucien zich net als hem aansluiten bij het Franse verzetsleger. Wegens zijn jeugdige leeftijd wordt hij echter afgewezen. Bij zijn terugkeer arresteert de Gestapo Lucien en ondervragen ze hem. Hij weet zijn vel te redden door de leraar te verraden en lid te worden van de Gestapo. Aanvankelijk geniet hij van zijn pas verkregen machtspositie als nazi-agent, maar hij krijgt gewetenswroeging wanneer hij landgenoten en zelfs jeugdvrienden moet arresteren. Tot overmaat van ramp wordt hij verliefd op een Joods meisje ...

Regisseur en acteurs

 • Louis Malle portait

  Louis Malle

  Director

 • Pierre Blaise portrait

  Pierre Blaise

  Lucien Lacombe

 • Aurore Clément portait

  Aurore Clément

  France Horn

 • Holger Löwenadler portait

  Holger Löwenadler

  Albert Horn, the tailor

 • Therese Giehse portait

  Therese Giehse

  Bella Horn

 • Stéphane Bouy portrait

  Stéphane Bouy

  Jean-Bernard

 • Loumi Iacobesco portrait

  Loumi Iacobesco

  Betty Beaulieu

 • René Bouloc portait

  René Bouloc

  Faure

Lacombe Lucien

Lacombe Lucien streamen

Lacombe Lucien streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Lacombe Lucien downloaden

Zin om Lacombe Lucien te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Lacombe Lucien te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Lacombe Lucien torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Lacombe Lucien makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Lacombe Lucien trailer

Wil je er zeker van zijn dat Lacombe Lucien jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.