Lacombe Lucien
%
78

Lacombe Lucien

Nu kijken

Kijk Lacombe Lucien

Moeite met waar je nou Lacombe Lucien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lacombe Lucien

Samenvatting

Lucien Lacombe, een 18-jarige boerenzoon die in een ziekenhuis werkt, keert in 1944 voor enkele dagen terug naar zijn plattelandsdorpje in Zuidwest-Frankrijk. Bij zijn thuiskomst blijkt dat zijn vader als krijgsgevangene naar Duitsland is gevoerd en dat zijn moeder samenwoont met de burgemeester van hun dorpje. Na een ontmoeting met zijn vroegere leraar wil Lucien zich net als hem aansluiten bij het Franse verzetsleger. Wegens zijn jeugdige leeftijd wordt hij echter afgewezen. Bij zijn terugkeer arresteert de Gestapo Lucien en ondervragen ze hem. Hij weet zijn vel te redden door de leraar te verraden en lid te worden van de Gestapo. Aanvankelijk geniet hij van zijn pas verkregen machtspositie als nazi-agent, maar hij krijgt gewetenswroeging wanneer hij landgenoten en zelfs jeugdvrienden moet arresteren. Tot overmaat van ramp wordt hij verliefd op een Joods meisje ...

Regisseur en acteurs

 • Louis Malle portait

  Louis Malle

  Director

 • Pierre Blaise portrait

  Pierre Blaise

  Lucien Lacombe

 • Aurore Clément portait

  Aurore Clément

  France Horn

 • Holger Löwenadler portait

  Holger Löwenadler

  Albert Horn, the tailor

 • Therese Giehse portait

  Therese Giehse

  Bella Horn

 • Stéphane Bouy portrait

  Stéphane Bouy

  Jean-Bernard

 • Loumi Iacobesco portrait

  Loumi Iacobesco

  Betty Beaulieu

 • René Bouloc portait

  René Bouloc

  Faure

Lacombe Lucien

Zin om Lacombe Lucien lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Lacombe Lucien te bekijken voor je op een rijtje.

Lacombe Lucien downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Lacombe Lucien downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Lacombe Lucien. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Lacombe Lucien er ook in SD heel goed uit.

Lacombe Lucien streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Lacombe Lucien net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Lacombe Lucien hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Lacombe Lucien helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Lacombe Lucien torrent

Denk je dat je om Lacombe Lucien te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Lacombe Lucien trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Lacombe Lucien de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.