Ladies Please!
%
70

Ladies Please!

Kijk Ladies Please!

Moeite met waar je nou Ladies Please! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

"Ladies Please" is a rare and stimulating insight into the bohemian world that is drag and into the professional and personal lives of three of its most innovative drag performers, Cindy Pastel, Strykermeyer and Lady Bump whose lives inspired the feature film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert. Taking traditional drag cabaret far beyond the tits and feathers of Shirley Bassey-inspired female impersonators, through their eyes we’ll be taken into their world. In an age haunted by the spectre of AIDS we will see how these Drag performers act as both court jester and social commentators. Though drawing from Japanese kabuki and pre-war Berlin Cabaret they exhibit a uniquely Australian larrikin spirit"--Container.

Ladies Please!

Wil je Ladies Please! kijken? De movie vanuit 1994 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ladies Please! op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ladies Please! met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ladies Please! downloaden

Het downloaden van Ladies Please! is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ladies Please! ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ladies Please! streamen

Het streamen van Ladies Please! heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ladies Please! online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ladies Please! kijkt. Ideaal!

Ladies Please! torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ladies Please!. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ladies Please! trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ladies Please! voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.