Lady-Like

Lady-Like

Nu kijken

Kijk Lady-Like

Moeite met waar je nou Lady-Like moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lady-Like

Samenvatting

When a quick-witted yet co-dependent college girl helps her best friend land a boyfriend, she's left on the outside looking in and is forced to deal with the realities of adulthood for the first time.

Regisseur en acteurs

 • Stephanie Simbari portait

  Stephanie Simbari

  Allie

 • Allie Gallerani portrait

  Allie Gallerani

  Kort

 • Beverly D'Angelo portait

  Beverly D'Angelo

  Dean Melissa

 • Zak Steiner portrait

  Zak Steiner

  Daniel

 • Olivia Luccardi portait

  Olivia Luccardi

  Luce

 • Maddie McGuire portrait

  Maddie McGuire

  Mary

 • Corinne Mestemacher portrait

  Corinne Mestemacher

  Pam

 • Sarah Moliski portrait

  Sarah Moliski

  Jen

 • Brian Wiles portait

  Brian Wiles

  Billy

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Lady-Like

Zin om Lady-Like lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Lady-Like te bekijken voor je op een rijtje.

Lady-Like downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Lady-Like downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Lady-Like. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Lady-Like er ook in SD heel goed uit.

Lady-Like streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Lady-Like net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Lady-Like hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Lady-Like helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Lady-Like torrent

Denk je dat je om Lady-Like te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Lady-Like trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Lady-Like de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.