Lady-Like

Lady-Like

Nu kijken

Kijk Lady-Like

Moeite met waar je nou Lady-Like moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lady-Like

Samenvatting

When a quick-witted yet co-dependent college girl helps her best friend land a boyfriend, she's left on the outside looking in and is forced to deal with the realities of adulthood for the first time.

Regisseur en acteurs

 • Stephanie Simbari portait

  Stephanie Simbari

  Allie

 • Allie Gallerani portrait

  Allie Gallerani

  Kort

 • Beverly D'Angelo portait

  Beverly D'Angelo

  Dean Melissa

 • Zak Steiner portrait

  Zak Steiner

  Daniel

 • Olivia Luccardi portait

  Olivia Luccardi

  Luce

 • Maddie McGuire portrait

  Maddie McGuire

  Mary

 • Corinne Mestemacher portrait

  Corinne Mestemacher

  Pam

 • Sarah Moliski portrait

  Sarah Moliski

  Jen

 • Brian Wiles portait

  Brian Wiles

  Billy

Lady-Like

Benieuwd naar Lady-Like? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Lady-Like kunt bekijken.

Lady-Like streamen

Wil je Lady-Like streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Lady-Like gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Lady-Like downloaden

movies als Lady-Like kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Lady-Like. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Lady-Like. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Lady-Like torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Lady-Like te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Lady-Like trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Lady-Like je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!