Lady Macbeth
6.7

Lady Macbeth

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Lady Macbeth

Moeite met waar je nou Lady Macbeth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Lady Macbeth

Bekijk nog 24 bronnen

Samenvatting

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld. Florence Pugh, Cosmo Jarvis, Naomi Ackie, Paul Hilton en Christopher Fairbank spelen de hoofdrollen in het speelfilmdebuut van William Oldroyd naar het boek Lady Macbeth uit het district Mtsensk van Nikolaj Leskov.

Regisseur en acteurs

 • William Oldroyd portait

  William Oldroyd

  Director

 • Florence Pugh portait

  Florence Pugh

  Katherine

 • Cosmo Jarvis portait

  Cosmo Jarvis

  Sebastian

 • Paul Hilton portait

  Paul Hilton

  Alexander

 • Naomi Ackie portait

  Naomi Ackie

  Anna

 • Christopher Fairbank portait

  Christopher Fairbank

  Boris

 • Bill Fellows portait

  Bill Fellows

  Dr. Bourdon

 • Ian Conningham portait

  Ian Conningham

  Detective Logan

Trailers

Lady Macbeth

Zin om naar Lady Macbeth te kijken? Ga Lady Macbeth dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Lady Macbeth te kunnen zien.

Lady Macbeth torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Lady Macbeth toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Lady Macbeth. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

Lady Macbeth streamen

Lady Macbeth is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Lady Macbeth lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Lady Macbeth kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

Lady Macbeth in de bioscoop

Ook Lady Macbeth laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

Lady Macbeth trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Lady Macbeth.