Lady Macbeth
%
73

Lady Macbeth

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Lady Macbeth

Moeite met waar je nou Lady Macbeth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lady Macbeth

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld. Florence Pugh, Cosmo Jarvis, Naomi Ackie, Paul Hilton en Christopher Fairbank spelen de hoofdrollen in het speelfilmdebuut van William Oldroyd naar het boek Lady Macbeth uit het district Mtsensk van Nikolaj Leskov.

Regisseur en acteurs

 • William Oldroyd portrait

  William Oldroyd

  Director

 • Florence Pugh portait

  Florence Pugh

  Katherine

 • Cosmo Jarvis portrait

  Cosmo Jarvis

  Sebastian

 • Paul Hilton portrait

  Paul Hilton

  Alexander

 • Naomi Ackie portrait

  Naomi Ackie

  Anna

 • Christopher Fairbank portait

  Christopher Fairbank

  Boris

 • Bill Fellows portait

  Bill Fellows

  Dr. Bourdon

 • Ian Conningham portrait

  Ian Conningham

  Detective Logan

Trailers

Lady Macbeth

Zin om Lady Macbeth lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Lady Macbeth te bekijken voor je op een rijtje.

Lady Macbeth downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Lady Macbeth downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Lady Macbeth. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Lady Macbeth er ook in SD heel goed uit.

Lady Macbeth streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Lady Macbeth net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Lady Macbeth hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Lady Macbeth helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Lady Macbeth torrent

Denk je dat je om Lady Macbeth te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Lady Macbeth trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Lady Macbeth de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.