Lady Macbeth
%
73

Lady Macbeth

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Lady Macbeth

Moeite met waar je nou Lady Macbeth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lady Macbeth

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld. Florence Pugh, Cosmo Jarvis, Naomi Ackie, Paul Hilton en Christopher Fairbank spelen de hoofdrollen in het speelfilmdebuut van William Oldroyd naar het boek Lady Macbeth uit het district Mtsensk van Nikolaj Leskov.

Regisseur en acteurs

 • William Oldroyd portrait

  William Oldroyd

  Director

 • Florence Pugh portait

  Florence Pugh

  Katherine

 • Cosmo Jarvis portrait

  Cosmo Jarvis

  Sebastian

 • Paul Hilton portrait

  Paul Hilton

  Alexander

 • Naomi Ackie portrait

  Naomi Ackie

  Anna

 • Christopher Fairbank portait

  Christopher Fairbank

  Boris

 • Bill Fellows portait

  Bill Fellows

  Dr. Bourdon

 • Ian Conningham portrait

  Ian Conningham

  Detective Logan

Trailers

Lady Macbeth

Benieuwd naar Lady Macbeth? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Lady Macbeth kunt bekijken.

Lady Macbeth streamen

Wil je Lady Macbeth streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Lady Macbeth gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Lady Macbeth downloaden

movies als Lady Macbeth kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Lady Macbeth. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Lady Macbeth. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Lady Macbeth torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Lady Macbeth te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Lady Macbeth trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Lady Macbeth je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!