Lady Macbeth
%
28

Lady Macbeth

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Lady Macbeth

Moeite met waar je nou Lady Macbeth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Lady Macbeth

Samenvatting

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld. Florence Pugh, Cosmo Jarvis, Naomi Ackie, Paul Hilton en Christopher Fairbank spelen de hoofdrollen in het speelfilmdebuut van William Oldroyd naar het boek Lady Macbeth uit het district Mtsensk van Nikolaj Leskov.

Regisseur en acteurs

 • William Oldroyd portait

  William Oldroyd

  Director

 • Florence Pugh portait

  Florence Pugh

  Katherine

 • Cosmo Jarvis portait

  Cosmo Jarvis

  Sebastian

 • Paul Hilton portait

  Paul Hilton

  Alexander

 • Naomi Ackie portait

  Naomi Ackie

  Anna

 • Christopher Fairbank portait

  Christopher Fairbank

  Boris

 • Bill Fellows portait

  Bill Fellows

  Dr. Bourdon

 • Ian Conningham portait

  Ian Conningham

  Detective Logan

Trailers

Lady Macbeth

Benieuwd naar Lady Macbeth? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Lady Macbeth draait.

Lady Macbeth in de bioscoop

Lady Macbeth draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Lady Macbeth.

Lady Macbeth streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Lady Macbeth te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Lady Macbeth een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Lady Macbeth zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Lady Macbeth torrent

Op zoek naar een torrent van Lady Macbeth? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Lady Macbeth zonder zorgen.

Lady Macbeth downloaden

Als Lady Macbeth binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Lady Macbeth trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Lady Macbeth de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.