Lady Macbeth
5.3

Lady Macbeth

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Lady Macbeth

Moeite met waar je nou Lady Macbeth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Lady Macbeth

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld. Florence Pugh, Cosmo Jarvis, Naomi Ackie, Paul Hilton en Christopher Fairbank spelen de hoofdrollen in het speelfilmdebuut van William Oldroyd naar het boek Lady Macbeth uit het district Mtsensk van Nikolaj Leskov.

Regisseur en acteurs

 • William Oldroyd portait

  William Oldroyd

  Director

 • Florence Pugh portait

  Florence Pugh

  Katherine

 • Cosmo Jarvis portait

  Cosmo Jarvis

  Sebastian

 • Paul Hilton portait

  Paul Hilton

  Alexander

 • Naomi Ackie portait

  Naomi Ackie

  Anna

 • Christopher Fairbank portait

  Christopher Fairbank

  Boris

 • Bill Fellows portait

  Bill Fellows

  Dr. Bourdon

 • Ian Conningham portait

  Ian Conningham

  Detective Logan

Trailers

Lady Macbeth

Wil jij Lady Macbeth zien? Waarom zou je Lady Macbeth dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Lady Macbeth te kunnen zien.

Lady Macbeth torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Lady Macbeth! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Lady Macbeth mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

Lady Macbeth streamen

Er is een kans dat Lady Macbeth momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Lady Macbeth met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Lady Macbeth gaat dus niet. Dat snap jij vast.

Lady Macbeth in de bioscoop

Ook Lady Macbeth laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

Lady Macbeth trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Lady Macbeth. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.