Laila's Birthday
%
69

Laila's Birthday

Nu kijken

Kijk Laila's Birthday

Moeite met waar je nou Laila's Birthday moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Laila's Birthday

Samenvatting

Het leven in de bezette gebieden is niet gemakkelijk, maar deze film toont aan dat het ook absurd en zelfs grappig kan zijn. Laila’s Birthday laat het leven op een willekeurige dag in het Palestina van vandaag zien. Wat regisseur Rashid Masharwi toont is een bittere komedie over chaos, recht en onrecht, woede, vernedering, anarchie en een wanhopige poging om in die chaos enige orde te scheppen. Op de ochtend van zijn dochters verjaardag belooft Abu Laila om ‘savonds een verjaarstaart mee naar huis te nemen, maar eerst moet hij de dag zelf nog zien door te komen. Hoewel Abu Laila eigenlijk rechter van beroep is, kan hij door allerlei bureaucratische problemen zijn vak niet meer uitoefenen en is daardoor gedwongen om als taxichauffeur de kost te verdienen. Hij moet zeer tegen zijn zin bewapende cliënten in zijn auto toelaten, ervaart een bomaanslag, krijgt met woedende passagiers te maken, maar zijn voornaamste streven is dat mensen zich als waardige burgers dienen te gedragen.

Regisseur en acteurs

 • Rashid Masharawi portrait

  Rashid Masharawi

  Director

 • Mohammed Bakri portrait

  Mohammed Bakri

  Actor

 • Areen Omari portrait

  Areen Omari

  Actor

 • Nour Zoubi portrait

  Nour Zoubi

  Actor

Laila's Birthday

Zin om Laila's Birthday lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Laila's Birthday te bekijken voor je op een rijtje.

Laila's Birthday downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Laila's Birthday downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Laila's Birthday. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Laila's Birthday er ook in SD heel goed uit.

Laila's Birthday streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Laila's Birthday net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Laila's Birthday hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Laila's Birthday helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Laila's Birthday torrent

Denk je dat je om Laila's Birthday te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Laila's Birthday trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Laila's Birthday de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.