Laila's Birthday
%
69

Laila's Birthday

Nu kijken

Kijk Laila's Birthday

Moeite met waar je nou Laila's Birthday moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Laila's Birthday

Samenvatting

Het leven in de bezette gebieden is niet gemakkelijk, maar deze film toont aan dat het ook absurd en zelfs grappig kan zijn. Laila’s Birthday laat het leven op een willekeurige dag in het Palestina van vandaag zien. Wat regisseur Rashid Masharwi toont is een bittere komedie over chaos, recht en onrecht, woede, vernedering, anarchie en een wanhopige poging om in die chaos enige orde te scheppen. Op de ochtend van zijn dochters verjaardag belooft Abu Laila om ‘savonds een verjaarstaart mee naar huis te nemen, maar eerst moet hij de dag zelf nog zien door te komen. Hoewel Abu Laila eigenlijk rechter van beroep is, kan hij door allerlei bureaucratische problemen zijn vak niet meer uitoefenen en is daardoor gedwongen om als taxichauffeur de kost te verdienen. Hij moet zeer tegen zijn zin bewapende cliënten in zijn auto toelaten, ervaart een bomaanslag, krijgt met woedende passagiers te maken, maar zijn voornaamste streven is dat mensen zich als waardige burgers dienen te gedragen.

Regisseur en acteurs

 • Rashid Masharawi portrait

  Rashid Masharawi

  Director

 • Mohammed Bakri portrait

  Mohammed Bakri

  Actor

 • Areen Omari portrait

  Areen Omari

  Actor

 • Nour Zoubi portrait

  Nour Zoubi

  Actor

Laila's Birthday

Wil je Laila's Birthday kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Laila's Birthday streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Laila's Birthday niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Laila's Birthday zelfs gratis bekijken.

Laila's Birthday downloaden

Wil je Laila's Birthday ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Laila's Birthday overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Laila's Birthday torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Laila's Birthday is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Laila's Birthday trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Laila's Birthday de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.