Lajja
%
68

Lajja

Kijk Lajja

Moeite met waar je nou Lajja moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Vaidehi (Manisha Koirala) gets married to Raghuvir (Jackie Shroff), an NRI. Suffering the agony of an unhappy marriage, she decides to run away from him when she learns that she is pregnant and he wants to take the child away from her. In her pursuit for freedom, she meets Mythili (Mahima Chaudhury) a bride-to-be, Janaki (Madhuri Dixit) a theatre artist and Ramdulari (Rekha) a village midwife - all of whom are victims of male chauvinism. They however refuse to be put down and fight for their rights.

Lajja

Zin om Lajja lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Lajja te bekijken voor je op een rijtje.

Lajja downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Lajja downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Lajja. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Lajja er ook in SD heel goed uit.

Lajja streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Lajja net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Lajja hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Lajja helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Lajja torrent

Denk je dat je om Lajja te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Lajja trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Lajja de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.