Yves Saint Laurent: L'amour Fou
%
67

Yves Saint Laurent: L'amour Fou

Nu kijken

Kijk Yves Saint Laurent: L'amour Fou

Moeite met waar je nou Yves Saint Laurent: L'amour Fou moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Yves Saint Laurent: L'amour Fou

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Wanneer de 21-jarige Yves Saint Laurent eind jaren 50 Pierre Bergé ontmoet, vindt hij de man van zijn leven. De timide jongen heeft zojuist de leiding gekregen over het slechtlopende modehuis Dior en weet met zijn baanbrekende ontwerpen de aandacht van de wereld op zich te vestigen. Dior wordt weer een topmerk en al snel beginnen de twee geliefden voor zichzelf. Dit is het begin van een wervelende carriere, Yves St. Laurent en Pierre Bergé zetten de wereld op z'n kop. Omgeven door hectiek en glamour begeven de geliefden zich van de Parijse catwalk naar Studio 54 in New York, van bohémien Greenwich Village tot Marokko. Een leven gevuld met vrienden als Mick Jagger en Andy Warhol, doordrenkt van schoonheid en kunst, maar ook van drugs en bittere melancholie. In 2008, na het overlijden van Yves, besluit Pierre afstand te doen van hun gezamenlijke kunstcollectie die ze met zo veel passie hadden opgebouwd. Hierdoor onthult hij de vruchten van hun permanente zoektocht naar schoonheid en verleiding. Yves Saint Laurent L'Amour Fou vol authentieke beelden, interviews en wervelende modeshows, nodigt ons uit de intimiteit van Yves Saint Laurent en Pierre Bergé te ontdekken, twee geliefden die onze wereld hebben veranderd...

Regisseur en acteurs

 • Pierre Thoretton portrait

  Pierre Thoretton

  Director

 • Pierre Bergé portait

  Pierre Bergé

  Himself / Interviewee

 • Yves Saint-Laurent portrait

  Yves Saint-Laurent

  Himself (archive footage)

 • Catherine Deneuve portait

  Catherine Deneuve

  Herself (archive footage)

 • Laetitia Casta portait

  Laetitia Casta

  Herself (archive footage)

Yves Saint Laurent: L'amour Fou

Op zoek naar Yves Saint Laurent: L'amour Fou? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Yves Saint Laurent: L'amour Fou streamen

Het streamen van movies als Yves Saint Laurent: L'amour Fou heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Yves Saint Laurent: L'amour Fou waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Yves Saint Laurent: L'amour Fou dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Yves Saint Laurent: L'amour Fou downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Yves Saint Laurent: L'amour Fou te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Yves Saint Laurent: L'amour Fou torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Yves Saint Laurent: L'amour Fou trailer

Weet je nog niet zeker of Yves Saint Laurent: L'amour Fou jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.