Yves Saint Laurent: L'amour Fou
%
67

Yves Saint Laurent: L'amour Fou

Nu kijken

Kijk Yves Saint Laurent: L'amour Fou

Moeite met waar je nou Yves Saint Laurent: L'amour Fou moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Yves Saint Laurent: L'amour Fou

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Wanneer de 21-jarige Yves Saint Laurent eind jaren 50 Pierre Bergé ontmoet, vindt hij de man van zijn leven. De timide jongen heeft zojuist de leiding gekregen over het slechtlopende modehuis Dior en weet met zijn baanbrekende ontwerpen de aandacht van de wereld op zich te vestigen. Dior wordt weer een topmerk en al snel beginnen de twee geliefden voor zichzelf. Dit is het begin van een wervelende carriere, Yves St. Laurent en Pierre Bergé zetten de wereld op z'n kop. Omgeven door hectiek en glamour begeven de geliefden zich van de Parijse catwalk naar Studio 54 in New York, van bohémien Greenwich Village tot Marokko. Een leven gevuld met vrienden als Mick Jagger en Andy Warhol, doordrenkt van schoonheid en kunst, maar ook van drugs en bittere melancholie. In 2008, na het overlijden van Yves, besluit Pierre afstand te doen van hun gezamenlijke kunstcollectie die ze met zo veel passie hadden opgebouwd. Hierdoor onthult hij de vruchten van hun permanente zoektocht naar schoonheid en verleiding. Yves Saint Laurent L'Amour Fou vol authentieke beelden, interviews en wervelende modeshows, nodigt ons uit de intimiteit van Yves Saint Laurent en Pierre Bergé te ontdekken, twee geliefden die onze wereld hebben veranderd...

Regisseur en acteurs

 • Pierre Thoretton portrait

  Pierre Thoretton

  Director

 • Pierre Bergé portait

  Pierre Bergé

  Himself / Interviewee

 • Yves Saint-Laurent portrait

  Yves Saint-Laurent

  Himself (archive footage)

 • Catherine Deneuve portait

  Catherine Deneuve

  Herself (archive footage)

 • Laetitia Casta portait

  Laetitia Casta

  Herself (archive footage)

Yves Saint Laurent: L'amour Fou

Zin om Yves Saint Laurent: L'amour Fou lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Yves Saint Laurent: L'amour Fou te bekijken voor je op een rijtje.

Yves Saint Laurent: L'amour Fou downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Yves Saint Laurent: L'amour Fou downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Yves Saint Laurent: L'amour Fou. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Yves Saint Laurent: L'amour Fou er ook in SD heel goed uit.

Yves Saint Laurent: L'amour Fou streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Yves Saint Laurent: L'amour Fou net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Yves Saint Laurent: L'amour Fou hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Yves Saint Laurent: L'amour Fou helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Yves Saint Laurent: L'amour Fou torrent

Denk je dat je om Yves Saint Laurent: L'amour Fou te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Yves Saint Laurent: L'amour Fou trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Yves Saint Laurent: L'amour Fou de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.