L'animale
%
78

L'animale

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk L'animale

Moeite met waar je nou L'animale moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'animale

Samenvatting

De 17-jarige Mati en haar motorvrienden maken het iedereen lastig in hun plattelandsdorp, maar vooral Carla. Wanneer Sebastian, de leider van de club, verliefd wordt op Mati, maar zijzelf meer geïnteresseerd raakt in Carla, moet zij een keuze maken. Tegelijkertijd worden Mati's ouders geconfronteerd met een geheim wat tussen hun in staat en moet ook haar vader een keuze maken...

Regisseur en acteurs

 • Katharina Mückstein portrait

  Katharina Mückstein

  Director

 • Sophie Stockinger portrait

  Sophie Stockinger

  Mati

 • Dominic Marcus Singer portrait

  Dominic Marcus Singer

  Kogler

 • Kathrin Resetarits portrait

  Kathrin Resetarits

  Mother

 • Dominik Warta portait

  Dominik Warta

  Father

 • Julia Franz Richter portrait

  Julia Franz Richter

  Carla

 • Jack Hofer portrait

  Jack Hofer

  Sebastian

 • Simon Morzé portrait

  Simon Morzé

  Philipp

 • Johanna Orsini-Rosenberg portrait

  Johanna Orsini-Rosenberg

  Deutschlehrerin

Trailers

L'animale

Benieuwd naar L'animale? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als L'animale kunt bekijken.

L'animale streamen

Wil je L'animale streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je L'animale gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

L'animale downloaden

movies als L'animale kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar L'animale. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van L'animale. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

L'animale torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om L'animale te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

L'animale trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of L'animale je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!