L'animale
%
78

L'animale

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk L'animale

Moeite met waar je nou L'animale moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'animale

Samenvatting

De 17-jarige Mati en haar motorvrienden maken het iedereen lastig in hun plattelandsdorp, maar vooral Carla. Wanneer Sebastian, de leider van de club, verliefd wordt op Mati, maar zijzelf meer geïnteresseerd raakt in Carla, moet zij een keuze maken. Tegelijkertijd worden Mati's ouders geconfronteerd met een geheim wat tussen hun in staat en moet ook haar vader een keuze maken...

Regisseur en acteurs

 • Katharina Mückstein portrait

  Katharina Mückstein

  Director

 • Sophie Stockinger portrait

  Sophie Stockinger

  Mati

 • Dominic Marcus Singer portrait

  Dominic Marcus Singer

  Kogler

 • Kathrin Resetarits portrait

  Kathrin Resetarits

  Mother

 • Dominik Warta portait

  Dominik Warta

  Father

 • Julia Franz Richter portrait

  Julia Franz Richter

  Carla

 • Jack Hofer portrait

  Jack Hofer

  Sebastian

 • Simon Morzé portrait

  Simon Morzé

  Philipp

 • Johanna Orsini-Rosenberg portrait

  Johanna Orsini-Rosenberg

  Deutschlehrerin

Trailers

L'animale

Benieuwd naar L'animale? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar L'animale draait.

L'animale in de bioscoop

L'animale draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor L'animale.

L'animale streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra L'animale te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat L'animale een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je L'animale zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

L'animale torrent

Op zoek naar een torrent van L'animale? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je L'animale zonder zorgen.

L'animale downloaden

Als L'animale binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

L'animale trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of L'animale de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.